HerNews.gr
Ελλάδα

Οι γονείς της Καρολάιν περιγράφουν τη ζωή της – Ποια θα είναι η τύχη του παιδιού

Οι γονείς της Κάρολαιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, έσπασαν για πρώτη φορά τη σιωπή τους και μίλησαν στη βρετανική Daily Mail. 

«Οι γονείς, Σούζαν και Ντέιβιντ Κράουτς είναι συντετριμμένοι με τον θάνατο της κόρης τους από τα χέρια του συζύγου της. Ωστόσο, είναι επικεντρωμένοι σε έναν στόχο –τη μοίρα της εγγονής τους Λυδίας, η οποία είναι πολύ μικρή για να καταλάβει τι συνέβη», γράφει η Daily Mail.

Ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, είπε στην Daily Mail:

«Και η Σούζαν και εγώ, ως γονείς θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και πως η μικρή της κόρη, Λυδία, θα μεγαλώσει με όλα τα καλά που μπορούμε να της δώσουμε και πως οι αναμνήσεις της μητέρας της θα ζουν για πάντα».

Ο 78χρονος πατέρας της Ντέιβιντ δήλωσε:

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου 2001, αλλά ήταν Βρετανίδα υπήκοος. Ήρθε για πρώτη φορά στο νησί στην αγκαλιά της μητέρας της για να γνωρίσει τους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν κι εμένα τον Μάιο του 2003. Ήταν πάντα σημαιοφόρος στις παρελάσεις, συμμετείχε σε εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χορούς. Σε σχετικά νεαρή ηλικία, έγινε ικανή kayaker. Και ως ταλαντούχος ερμηνεύτρια, μαζί με τους συμμαθητές της, έδινε παραστάσεις στη σκηνή του δημοτικού θεάτρου».

«Η Καρολάιν φυσικά και είχε μια σοβαρή πλευρά και στα μέσα της εφηβείας ξεκίνησε μια σειρά μαθημάτων θρησκευτικών σπουδών. Τόσο η Σούζαν όσο κι εγώ ήμασταν πολύ περήφανοι όταν κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά για να σπουδάσει στατιστική, παρόλο που λυπόμασταν που θα έφευγε από το σπίτι», πρόσθεσε ο πατέρας της. Οι γονείς είναι συγκλονισμένοι.

Ο πατέρας, μιλώντας με συγκίνηση για την κόρη του, πρόσθεσε:

«Έμαθε να κολυμπά σε νεαρή ηλικία, έμαθε να κάνει καταδύσεις ανοιχτής θαλάσσης και η μόνη της απογοήτευση ήταν ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει το πιστοποιητικό εκπαιδευτή επειδή ήταν κάτω των 18 ετών εκείνη την εποχή. Συμμετείχε σε μαραθώνιους 10 χιλιομέτρων εδώ στο νησί και μπορούσε να νικήσει τα περισσότερα αγόρια της ηλικίας της. Μια ικανή kick-boxer, με κατατρόμαζε, αν και μπορώ να πω, με το χέρι στην καρδιά, ότι όσο καιρό ήμασταν μαζί, δεν ανταλλάξαμε ούτε μία βαριά κουβέντα».

H Daily Mail τονίζει πως γονείς της Καρολάιν, πιθανώς να ξεκινήσουν μια μάχη με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας. Το μωράκι της Κάρολαιν, προς στιγμήν είναι υπό τη φροντίδα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι λένε πως θέλουν να παίξουν ρόλο στην ανατροφή της.

Το βρετανικό μέσο γράφει :

«Στα πρώτα τους λόγια μετά τον θάνατό της, οι γονείς Ντέιβιντ και Σούζαν εξέφρασαν τη βαθιά τους υπερηφάνεια για τη νεαρή μητέρα που δολοφονήθηκε σκληρά στην αρχή μιας αναμενόμενης θαυμάσιας ζωής. Ζώντας έναν διπλό τρόμο, ο γαμπρός τους, με τον οποίο έκλαιγαν αγκαλιά, τους εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο που μπορούσε να φανταστεί κανείς και επί 37 ημέρες φιλοτεχνούσε το προφίλ του ‘καλού παιδιού’.

Ο πατέρας του Αναγνωστόπουλου, Κωνσταντίνος, δήλωσε : «Το μωρό είναι μαζί μας. Ως γονείς, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μέλλον αυτού του μωρού και θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο. Ως πατέρας, έχω χάσει δύο παιδιά. Τώρα θέλω να διασφαλίσω ότι αυτό το μωρό δεν θα έχει άλλη κακή τύχη –τίποτα από όλα αυτά δεν είναι λάθος αυτού του παιδιού».

 

Νεότερα Άρθρα

«Μου λέτε ψέματα, το παιδί μου ζει», είπε η 29χρονη που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα

HerNews ka

Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι ισχυρίζονται ότι έκαναν οι κουκουλοφόροι, μετά την καταδίωξη στις ταράτσες και τη σύλληψή τους

HerNews ka

Κιβωτός του Κόσμου: Καταθέτουν οι πρώτοι μάρτυρες στην Εισαγγελία Ανηλίκων

HerNews ka