HerNews.gr
Μόδα

O oίκος Gucci προβάλει την plus size ομορφιά με το μοντέλο Tess McMillan στην πασαρέλα του

Το plus size μοντέλο Tess McMillan, που μετράει μεγάλες συνεργασίες στο βιογραφικό της, περπάτησε υπέρλαμπρη στην πασαρέλα της τελευταίας συλλογής του ιταλικού οίκου στο Los Angeles και εντυπωσίασε.

Η  συμμετοχή της Αμερικανίδας Tess McMillan από το Τέξας, στην πασαρέλα του οίκου Gucci για την Άνοιξη 2022 είναι το καλύτερο παράδειγμα για όσους θεωρούν ότι το όμορφο είναι το πολύ αδύνατο.

Η McMillan και ο οίκος μόδας Gucci αποδεικνύουν έμπρακτα πως ήρθε η ώρα για τις σύγχρονες plus size ντίβες της καθημερινότητας να απενοχοποιηθούν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess McMillan (@tess_mcmillan)

Στην εποχή που καταπολεμά όλων των ειδών τα στερεότυπα, η σύγχρονη μόδα οφείλει να παίζει σπουδαίο ρόλο στη συνέχεια του κινήματος του body positivity και να εμπνέει κάθε γυναίκα να αγαπήσει αυτό που είναι. Πασαρέλες με μοντέλα που κάνουν τη διαφορετικότητα να λάμπει, είναι αξιοθαύμαστες!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess McMillan (@tess_mcmillan)

Η καριέρα της Tess McMillan ξεκίνησε στα 18 της απο το Instagram.

Απο εκεί την ανακάλυψε η φωτογράφος Heather Hazzan, ο οποίος την έβαλε στον κόσμο της μόδας. Από τότε έχει συνεργαστεί με πλήθος οίκων μόδας, όπως Khaite, Coach, Simone Rocha -πλέον- και Gucci, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές φωτογραφίσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tess McMillan (@tess_mcmillan)

Νεότερα Άρθρα

Justin Timberlake: Έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο για τον οίκο Louis Vuitton

HerNews ka

Oscars 2023: Η Rihanna δημιούργησε νέες τάσεις στο maternity style!

HerNewskl

Αύγουστος χωρίς σανδάλια..δε γίνεται!

Her News