HerNews.gr
Μόδα

Justin Timberlake: Έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο για τον οίκο Louis Vuitton

Ο Justin Timberlake, 42 ετών, έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο Louis Vuitton στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια του πολυτελούς οίκου, δείχνοντας την τελευταία συνεργασία του Yayoi Kusama, και τη νεανική του εμφάνιση στις παιχνιδιάρικες εικόνες με θέμα την κολοκύθα.

Φορώντας ένα τζιν μπουφάν καλυμμένο με τις χαρακτηριστικές κουκκίδες του Ιάπωνα καλλιτέχνη, ο Justin Timberlake φαίνεται μετά βίας μεγαλύτερος από την εποχή του *NSYNC καθώς κρατά μια μπλε τσάντα με λογότυπα LV και τα διάσημα σχέδια κολοκύθας.

Ο Timberlake φοράει ένα μασίφ μαύρο μπλουζάκι και μαύρα τζόγκερ Louis Vuitton (1.450 δολαρίων) κάτω από το τζιν του.

Σε μια άλλη φωτογραφία, το μπράτσο του Timberlake είναι βαμμένο με πολύχρωμες κολοκύθες καθώς πιάνει μια τσάντα Louis Vuitton Speedy καλυμμένη με τα φθινοπωρινά φρούτα.

Ένας λογαριασμός στο Twitter αφιερωμένος στον τραγουδιστή, πήγε στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί τη δυσπιστία του για την αγέραστη εμφάνιση του σταρ, γράφοντας, “ο Justin Timberlake μοιάζει πραγματικά έτσι το 2023!; παλιώνει σαν το καλύτερο κρασί που μπορεί κανείς να φανταστεί».

Ο Timberlake δεν είναι άγνωστος με τον Louis Vuitton, αφού παρευρέθηκε σε αρκετές από τις πασαρέλες του σχεδιαστή με τα χρόνια.

Η νέα συλλογή Yayoi Kusama ακολουθεί την πρώτη συνεργασία του καλλιτέχνη με τον γαλλικό οίκο μόδας νωρίτερα φέτος, στην οποία η Gisele Bündchen πόζαρε τόπλες δίπλα σε πολύχρωμες τσάντες με πουά.

Οι θαυμαστές μπορούν να αγοράσουν τη συλλογή όταν κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κλέλια Ανδριολάτου: Η μοναδική εμφάνιση της ως νονά!

HerNewskl

Chiara Ferragni: Τι συμβόλιζε το χρυσό βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της;

HerNewskl

Yamamay: Η καλοκαιρινή συλλογή που «αγκαλιάζει» τη θάλασσα!

Her News b