HerNews.gr
Διεθνή

O Drake πέταξε 1 εκατομμύριο δολάρια σε πίστα στριπ κλαμπ!

Πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε χαρτονομίσματα πέταξε ο διάσημος Καναδός ράπερ Drake. Τα πετούσε λες και ήταν ψεύτικα!

Μόλις είχε τελείωσει από την εμφάνισή του στην σκηνή με τον Τράβις Σκοτ. Ο διάσημος ράπερ Drake πήγε να περάσει το υπόλοιπο της βραδιάς του στο στριπτιτζάδικο Area 29 στο Χιούστον. Εκείνο το βράδυ που έχασαν την ζωή τους 8 άτομα τα οποία ποδοπατήθηκαν στο φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Dailymail ήταν  η ίδια βραδιά που 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 300 τραυματίστηκαν από το ποδοπάτημα στη συναυλία του Τράβις Σκοτ στο NRG Park.

Νωρίτερα και παρά το τραγικό γεγονός, που έγινε κατά την διάρκεια της συναυλία τους, Τράβις και Ντρέικ ήταν σε πάρτι στο κλαμπ Ντέιβ εντ Μπάστερς. Του Χιούστον.

Ο παγκοσμίου φήμης ράπερ Drake χόρευε με τα κορίτσια του στριπ κλαμπ πάνω σε μια πίστα «λουσμένη» με 1 εκατομμύριο δολάρια που είχε ο ίδιος πετάξει.

Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο και τις φωτογραφίες στον λογαριασμό του, αλλά μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε τις κατέβασε. Το κακό όμως είχε ήδη γίνει και ο κόσμος από κάθε γωνιά του πλανήτη δεν ξεχνά εύκολα…

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο κυκλορόφησαν σε όλο το ίντερνετ και άναυδοι οι φαν παρακολουθούσαν το είδωλο τους να γλεντάει  μέσα σε 1 εκατομμύριο δολάρια. Δεν έδειχνε  ίχνος συμπάθειας για τους νεκρούς και τους τραυματίες στο NRG Park. Μια τραγωδία που έχει γραφτεί με μαύρα γράμματα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

 

 

Νεότερα Άρθρα

North West: Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον πατέρα της

HerNews ka

Η κόρη του Πούτιν είναι ερωτευμένη με… Ζελένσκι

Her News b

Barbie, Πούτιν & βασιλιάς Κάρολος: Αυτοί ήταν οι αντίπαλοι της Taylor Swift ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time

HerNews ka