HerNews.gr
Ζώδια

Αυτά είναι τα ζώδια που όταν τα ”φτύνεις”, κολλάνε μαζί σου

zeugari

Όσο δεν τους δίνεις σημασία, τόσο πιο πολύ σε θέλουν. Όσο τα αγνοείς, τόσο κολλάνε. Ποια είναι τα ζώδια που θέλουν την αδιαφορία τους για να σε επιθυμούν;

Μη σκέφτεσαι τα πολύ τετριμμένα και γνωστά ζώδια, τύπου Δίδυμος. Όχι, όχι. Στη λίστα μας έχουμε αυτά που δεν περίμενες. Γιατί ναι, όταν ερωτευόμαστε, θέλουμε να νιώθουμε ότι ο άλλος μας διεκδικεί, αλλά αντίστοιχα τον διεκδικούμε και εμείς.

Ας δούμε λοιπόν τα ζώδια τα οποία θέλουν περισσότερο να είναι κυνηγοί και να ”τρέχουν από πίσω μας”.

erwtas

Ο Κριός

Ο Κριός είναι σωστός κυνηγός. Όσο εσύ τρέχεις και κρύβεσαι, εκείνος θα έρθει να σε αναζητήσει, πάντα με ρομαντικό τρόπο και με σεβασμό. Επομένως, ναι, αν σταματήσεις να απαντάς στα μηνύματα και τις κλήσεις του, σίγουρα θα σε διεκδικήσει με κάθε δυνατό τρόπο.

zodia

Ο Τοξότης

Όσο για τους Τοξότες, συνήθως φαίνονται κουλ τύποι, τύποι που δεν νοιάζονται και ιδιαίτερα για το αν θα είναι σε σχέση ή όχι. Τους αρέσει το φλερτ, τους αρέσει να σε διεκδικούν αλλά και να τους διεκδικείς.

Το αντιφατικό με τους Τοξότες βέβαια είναι το εξής: ενώ θα αργεί να απαντήσει σε κλήσεις σου, θα αρνηθεί και κάποιο ραντεβού θα θέλει εσύ να είσαι απίκο. Αν πάλι αντιστραφούν οι ρόλοι, θα τρελαθεί πραγματικά και θα κολλήσει μαζί σου.

Ο Υδροχόος

Τέλος, στη λίστα με τα ζώδια που κολλάνε όσο δεν απαντάς στα νεύματά τους, να σου πούμε ότι και ο Υδροχόος είναι ένας από αυτούς. Από τη φύση του αντιδραστικός, όσο του λες μαύρο εκείνος θα σου λέει λευκό.

Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου ξεκίνα να παίζεις το παιχνίδι της αντίστροφης ψυχολογίας. Κάτι σπάει μέσα του κάθε φορά που το αίσθημά του τον αγνοεί και έτσι, θα βάλει τα δυνατά του για να σου κλέψει την καρδιά.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 έως 20 Φεβρουαρίου

Her News

Σε ποια χώρα της Ευρώπης να πας, με βάση το ζώδιό σου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Her News