HerNews.gr
Μόδα

Καλοκαιρινά παπούτσια: Πώς θα επιλέξεις το πιο stylish σχέδιο;

sagiasshoes
Οι καλοκαιρινές αγορές μπορούν να γίνουν από τις αγαπημένες σου και ειδικά όταν μιλάμε για παπούτσια. Τα σχέδια είναι άπειρα και τις περισσότερες φορές δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις πρώτα.
καλοκαιρινά παπούτσια
Αυτό που θέλεις στην πραγματικότητα είναι μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου. Μια ανανέωση είναι αυτό που ψάχνεις, ώστε να νιώσεις φρέσκια και να αλλάξει και η ψυχολογία σου. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να αναβαθμίσεις στο στυλ σου και ειδικά όταν μιλάμε για αγορά παπουτσιών.
καλοκαιρινά παπούτσια

Πώς θα επιλέξεις τα τέλεια καλοκαιρινά παπούτσια που θα ταιριάζουν σε κάθε περίσταση;

Αρχικά, πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στο υλικό των παπουτσιών, αφού λόγω της ζέστης τα πόδια σου ενδέχεται να πρήζονται. Εμείς σου προτείνουμε να προτιμήσεις εταιρίες όπως η Sagias Shoes, που χρησιμοποιεί μόνο γνήσια δέρματα ώστε να ξεχάσεις τους ερεθισμούς στα πόδια σου αλλά και τον ενοχλητικό ιδρώτα (βλέπεις το γνήσιο δέρμα απορροφά την υγρασία …)
καλοκαιρινά παπούτσια
Ειδικά τα πρωινά πέδιλα θέλουν προσοχή, δε νομίζεις, Mην ξεχνάς πως πάντα θα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις εσωτερικά πατάκια.
Ιδανικά είναι τα πατάκια που έχουν ως υλικό τη σιλικόνη.
Κεφάλαιο τακούνια, από τα πιο αγαπημένα μας!  Γιατί να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου τακούνια όταν η Sagias Shoes προσφέρει stylish πέδιλα τόσο ορθοπεδικά που αισθάνεσαι σαν να φοράς το πιο ανατομικό flat της αγοράς?
καλοκαιρινά παπούτσια
Αν αντέχεις χωρίς τακούνια, τότε τα σανδάλια είναι must-have!
Μια εξίσου safe επιλογή είναι οι πλατφόρμες που είναι ιδανικές για κάθε ώρα της ημέρας και μπορείς να τις φορέσεις ακόμη και στις επίσημες βραδινές εμφανίσεις σου. Φυσικά, εμείς λατρεύουμε τα mules που μας θυμίζει Emily in Paris και Sex and the City!
Τα χειροποίητα παπούτσια από Sagias Shoes, τα οποία κατασκευάζονται από το 1971 είναι από τα αγαπημένα μας. Το γεγονός πως είναι δερμάτινα, τα κάνει ακόμη πιο αναπαυτικά! Και μην αγχώνεσαι για την τιμή… Ta Sagias Shoes είναι για όλες μας!

sagiasshoes.gr

Instagram

Νεότερα Άρθρα

Διαλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας

HerNewskl

Ίρις βαν Χέρπεν: Η σχεδιάστρια που δημιούργησε τη συλλογή Earthrise από ανακυκλωμένο πλαστικό

Her News b

Versace: Παρουσίασε τη συνεργασία της με την Dua Lipa στις Κάννες

Her News