HerNews.gr
Μόδα

Versace: Παρουσίασε τη συνεργασία της με την Dua Lipa στις Κάννες

Ο ιταλικός οίκος μόδας Versace επέλεξε τις Κάννες για να παρουσιάσει τη συλλογή 2023 που σχεδιάστηκε από κοινού με την τραγουδίστρια Dua Lipa σε παστέλ αποχρώσεις και αναμνήσεις από τη δεκαετία του ’90.

Η καλοκαιρινή συλλογή με τίτλο «La Vacanza» παρουσίασε το κοινό όραμα της Donatella Versace και της Dua Lipa για κομψές ιταλικές διακοπές, παρουσιάζοντας μια πλήρη προσφορά lifestyle Versace, από βραδινά φορέματα  μέχρι μπικίνι, βαμβακερά ρούχα και τσάντες.

Η έμπνευση για τη συνεργασία ήταν μια γιορτή του καλοκαιριού, εξηγεί η Donatella , καθώς και η τιμή και η επανεπεξεργασία βασικών κωδίκων του Versace, όπως το εμβληματικό print με πεταλούδα και πασχαλίτσα από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 1995 του Versace.


Τα δικτυωτά ρούχα και διακοσμητικά στοιχεία θύμισαν την εποχή των Supermodel της δεκαετίας του ’90 και των «νεαρών γυναικών που αγαπούν τη μόδα και τη μουσική».

το εναλλακτικό μου κείμενο

Η Dua Lipa δήλωσε:

«Η Donatella και εγώ δεθήκαμε με την κοινή μας αγάπη, ενώ φτιάχναμε αυτή τη συλλογή. Σκάβοντας στα αρχεία, ανακαλύψαμε ότι μας τράβηξαν πολλές ίδιες αναφορές μόδας.»

«Το La Vacanza κυμαίνεται από μεταλλικές μίνι φούστες και σέξι μπικίνι, μέχρι σχέδια πεταλούδας και εμπριμέ κομμάτια εμπνευσμένα από τη συλλογή Versace SS ’95. Υπάρχει πάντα μια ευκαιρία να φορέσω Versace και ξέρω ότι θα περνάω τις μέρες (και τις νύχτες μου!) στη La Vacanza όλο το καλοκαίρι».

Ο Versace παρουσιάζει το “La Vacanza” που σχεδίασαν από κοινού η Donatella και η Dua Lipa

Μια συλλογή με παστέλ σχέδια εμπνευσμένα από τη συλλογή Versace φθινόπωρο/χειμώνα 1992, μαζί με πουκάμισα με στάμπα και μεταξωτό twill, προσαρμοσμένα σακάκια, φαρδιά παντελόνια, και στριφτά μπλουζάκια με κόμπους, εμπνευσμένα από τη συλλογή Versace 5 Ateliers99 .

το εναλλακτικό μου κείμενο

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια νέα άποψη στα prints, όπου το αρχειακό σχέδιο πεταλούδας συνδυάζεται με πουά, σε μια νοσταλγική αναδρομή στη δεκαετία του ’90, καθώς και αρχειακά συγκροτήματα «Nastro Gianni» στο μπούστο των φορεμάτων, εμπνευσμένα από τη συλλογή SS03. 

Τα βασικά αξεσουάρ έχουν δημιουργηθεί απο πλαστικοποιημένο μεταλλικό δέρμα, όπως η mini τσάντα Repeat hobo, τα loafers στοίβας και οι μπότες.

το εναλλακτικό μου κείμενο

Η Donatella πρόσθεσε:

«Λατρεύω το καλοκαίρι και για μένα, αυτή η συλλογή γιορτάζει τα καλύτερα εκείνης της εποχής του χρόνου. Πανέμορφα χρώματα, διασκεδαστικά prints και ανάλαφρες σιλουέτες. Αυτή είναι η τέλεια καλοκαιρινή συλλογή, από το να ξαπλώνω δίπλα στην πισίνα με ένα διασκεδαστικό εμπριμέ μπικίνι μέχρι να ντύνομαι για να χορεύω τα καυτά βράδια του καλοκαιριού με το τέλειο βραδινό φόρεμα, αυτά τα ρούχα με κάνουν να σκέφτομαι αμέσως τις διακοπές μου και τον ήλιο.

Η Dua αγαπά τη μόδα, αγαπώ τη μουσική – είμαστε το τέλειο δίδυμο! Περάσαμε τόσο καλά σχεδιάζοντας αυτή τη συλλογή μαζί. Νιώσαμε σαν να ήμασταν σε διακοπές και αυτό ακριβώς είναι το πνεύμα που θέλουμε να νιώθουν οι άνθρωποι όταν φοράνε τα ρούχα μας».

το εναλλακτικό μου κείμενο

Η  Versace κυκλοφόρησε το «La Vacanza» ως συλλογή «see-now-buy-now», με τη σειρά που σχεδιάστηκε από κοινού να είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Versace και διαδικτυακά στο Versace.com.

Επιπλέον, η Versace θα ανοίξει μια σειρά από προσαρμοσμένες οθόνες στα καταστήματα και προσωρινές τοποθεσίες λιανικής σε πόλεις όπως η Μπανγκόκ, το Τσενγκντού, το Χονγκ Κονγκ, η Σεούλ και η Σαγκάη, καθώς και παγκοσμίου φήμης προορισμούς διακοπών, συμπεριλαμβανομένου του Forte dei Marmi και τη Μύκονο.

το εναλλακτικό μου κείμενο
το εναλλακτικό μου κείμενο
το εναλλακτικό μου κείμενο
το εναλλακτικό μου κείμενο

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε τα must-have παπούτσια για το βράδυ της Ανάστασης

HerNewskl

Katy Perry: Η εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα που φόρεσε στην live εμφάνηση της στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Justin Timberlake: Έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο για τον οίκο Louis Vuitton

HerNews ka