HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Ντύθηκε Spiderman για τα παιδιά στρατιωτών που έχουν χάσει τους γονείς τους

Ο πρίγκιπας Χάρι ντύθηκε Spider-Man για να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στα  παιδιά των οποίων οι γονείς έχασαν την ζωή τους ενώ υπηρετούσαν στις βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Δούκας του Σάσεξ, ο οποίος έχασε τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, σε ηλικία 12 ετών  εξήγησε σε ένα βίντεο που παίχτηκε στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι των Scotty’s Little Soldiers το Σάββατο γιατί τα παιδιά δεν χρειάζεται να αισθάνονται ένοχα που θέλουν να απολαύσουν την περίοδο των διακοπών.

«Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μας λείπουν πολύ τα αγαπημένα μας άτομα, πάρα πολύ.. και αυτό είναι εντάξει, αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να νιώθουμε ένοχοι που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας», είπε ο Πρίγκιπας Χάρι στο βίντεο.

«Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε, οπότε μην αισθάνεστε ένοχοι. Σας επιτρέπεται να περάσετε την καλύτερη στιγμή, ειδικά με αυτήν την κοινότητα των Μικρών Στρατιωτών του Scotty» συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο Χάρι ολοκλήρωσε το κλιπ λέγοντας: «Λοιπόν, βγείτε εκεί έξω, περάστε τέλεια και καλά Χριστούγεννα», ενώ σήκωσε τη μάσκα του για να αποκαλύψει το πρόσωπό του στα παιδιά.

Σύμφωνα με το Scotty’s Little Soldiers, μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει παιδιά των οποίων οι γονείς έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ υπηρετούσαν στις ένοπλες δυνάμεις, το φετινό θέμα του πάρτι τους ήταν «Heroes and Villains», γι’ αυτό και ο Χάρι ντύθηκε υπερήρωας.

Ο Πρίγκιπας Χάρι που είναι πατέρας δύο παιδιών, φάνηκε να μπήκε στο “πετσί του ρόλου” αναθέτοντας στα μικρά παιδιά να πιάσουν «πέντε κακούς».

«Πρέπει να τους εμποδίσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την ομαδική εργασία, το μυαλό και την σκέψη σας για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ακριβώς αυτό», είπε ο Χάρι. «Βρείτε τους και μην τους αφήσετε να χαλάσουν τα Χριστούγεννα, εντάξει;»

Μερικά από τα παιδιά που συμμετείχαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους που είδαν το μήνυμα του πρίγκιπα.

«Είναι ωραίο να μας σκέφτεται κάποιος που έζησε την ίδια εμπειρία με εμάς», είπε σε δελτίο τύπου η 12χρονη Έμιλι Ρέινολντς, η οποία ήταν επτά ετών όταν έχασε τον πατέρα της, λοχία Άντονι Ρέινολντς, το 2018.

«Δεν είναι απλώς κάποιος που προσπαθεί να είναι συμπονετικός, στην πραγματικότητα ξέρει πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς τον γονιό σου».

Ο Χάρι ήταν ανοιχτός στο παρελθόν για το πόσο δύσκολο του ήταν να αντιμετωπίσει το θάνατο της μητέρας του σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι η απώλεια της μητέρας μου στην ηλικία των 12 ετών και ως εκ τούτου το να κλείνω όλα τα συναισθήματά μου τα τελευταία 20 χρόνια, είχε πολύ σοβαρές επιπτώσεις όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στη δουλειά μου», είχε πει προηγουμένως ο συγγραφέας του «Spare» το 2017.

Επίσης σε μια εκδήλωση το 2020, ο Χάρι μοιράστηκε ότι είχε πάει σε θεραπεία για τρία χρόνια προκειμένου να προσπαθήσει να ξεπεράσει το «τραύμα» από την απώλεια της μητέρας του.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Για τον εθισμό της στην καφεΐνη – «Κάνω αυτό που με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή»

HerNews ka

Πότε θα είναι η επόμενη Πανσέληνος του Απριλίου 2024;

HerNews ka

Angus Cloud: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του πρωταγωνιστή του «Euphoria»

HerNews ka