HerNews.gr
Ψυχολογία

11:11 Σημασία: Βλέπετε συνέχεια μπροστά σας αυτόν τον αριθμό;

Μόλις ρίξατε μια ματιά στην ώρα ξανά στο ρολόι: 11:11 π.μ. Ένα ρίγος διαπερνά τη σπονδυλική σου στήλη. Βαθιά μέσα σου διαισθάνεσαι ότι αυτός ο αριθμός έχει κάποια μεγάλη σημασία… αλλά δεν ξέρεις τι.

Αν έχετε δει το 11 11 και άλλους επαναλαμβανόμενους αριθμούς όπως 111, 222, 333, 444, 555, 1010, 1212, 777 και ούτω καθεξής, δώστε προσοχή! Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο βλέπετε αυτούς τους αριθμούς πιο συχνά: αυτοί οι αριθμοί είναι κλήσεις αφύπνισης από την Ψυχή σας και το Σύμπαν.

Η μυστική σημασία των αριθμών

Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας ήταν ο πρώτος που διέδωσε την ιδέα ότι όλοι οι αριθμοί έχουν διαφορετικές δονητικές ιδιότητες. Από τότε, η σύγχρονη επιστήμη και τα μαθηματικά έχουν δείξει ότι ο κόσμος συμμορφώνεται με ακριβείς γεωμετρικές μαθηματικές αρχές.

Αυτές οι αρχές διέπουν τα πάντα, από τη βαρύτητα μέχρι τις κινήσεις των ζώων και τις συνήθειες της ανθρωπότητας.

Χάρη στις ανακαλύψεις του Πυθαγόρα για τον κόσμο αναπτύχθηκε το αρχαίο σύστημα αριθμολογίας. Μερικοί μελετητές πιστεύουν ακόμη ότι η Αριθμολογία χρονολογείται πριν από τον Πυθαγόρα και προέρχεται από την αρχαία μυστικιστική εβραϊκή Καμπάλα, η οποία είναι χιλιάδων ετών.

Η αριθμολογία είναι ένα σύστημα μαντείας που αποδίδει σε διάφορους αριθμούς μοναδικές έννοιες βασισμένες σε μαθηματικές αρχές. Σύμφωνα με την αριθμολογία, τα πάντα μπορούν να υπολογιστούν όπως ημερομηνίες γέννησης, ονόματα και μέρη για να αποκαλυφθούν βαθύτερες κρυμμένες αλήθειες.

Τι σημαίνει το 11:11 που συνεχώς βλέπεις μπροστά σου;

Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο αριθμός 11 είναι ένας «κύριος αριθμός» που σημαίνει διαίσθηση, διορατικότητα και φώτιση . Όταν συνδυάζονται μαζί, το 11 11 είναι ένα σαφές μήνυμα από το σύμπαν για να αποκτήσετε συνείδηση ​​και επίγνωση. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι βλέποντας το 11 11 σημαίνει ότι οι πνευματικοί σας οδηγοί προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Το 11 11 φαίνεται να είναι ο αριθμός της πνευματικής αφύπνισης, που σημαίνει ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και οι πράξεις σας ευθυγραμμίζονται με τον σκοπό της Ψυχής σας. Με άλλα λόγια, το να βλέπεις το 11 11 είναι καλό σημάδι!

Ανοίγει μια ενεργητική πόρτα στην οποία θα βιώσετε πνευματική ανάπτυξη.

 Είτε πρόκειται να ξεκινήσετε ένα ολοκαίνουργιο πέρασμα είτε είστε ήδη στο σωστό δρόμο, το να δείτε το 1111 συμπίπτει με αυτό. Και όταν το βλέπετε, οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να εστιάσετε και να το χρησιμοποιήσετε ως ένδειξη ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Είτε η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο είτε σας σηματοδοτεί να αναλάβετε δράση για ένα θετικό αποτέλεσμα, να έχετε πίστη . Μια καλή μεταμόρφωση είναι κοντά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Νιώθεις εκνευρισμό χωρίς λόγο; Υπάρχει εξήγηση

Her News b

Φιλία: Απλοί τρόποι για να θέσετε τα όρια στους φίλους σας

Her News