HerNews.gr
Μόδα

Tulle Sleeves: Το νέο trend που χαρίζει μια αέρινη κομψότητα στις εμφανίσεις σας!

Tulle Sleeves

Τα tulle sleeves δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, με μια δόση μαγείας, προσθέτοντας έναν αέρα φρεσκάδας στη ντουλάπα σας. Αξίζει να τα αποκτήσετε και να δώσετε στυλ και κύρος στο ντύσιμό σας.

Tulle Sleeves

Tulle Sleeves: Το νέο trend που χαρίζει μια αέρινη κομψότητα στις εμφανίσεις σας!

Η δική μου αποψή για τα εντυπωσιακά μανίκια από τούλι, τα οποία συχνά κοσμούν τα tops, τα πουκάμισα και τα φορέματα, είναι πως αποπνέουν μια αέρινη κομψότητα και διαχρονικότητα. 

Κατανοώ πλήρως τη στυλιστική σας προτίμηση και την ροκ αισθητική που αντικατοπτρίζεται στη ντουλάπα σας. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες με τούλι δεν είναι απαραίτητα περιορισμένες στα νυφικά και τις στολές μπαλαρίνας. Τα tulle sleeves που συζητάμε μπορούν να δώσουν μια απρόσμενη και ενδιαφέρουσα νότα στο στυλ σας.
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας μαύρα T-shirts και δερμάτινα παντελόνια, δημιουργώντας ένα μοναδικό και εκκεντρικό look. Μην φοβάστε να εξερευνήσετε νέες στυλιστικές επιλογές!
tulle sleeves
Είναι αλήθεια ότι το τούλι έχει επιστρέψει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται στον πυρήνα πολλών τάσεων, όπως το balletcore και το cottagecore. Επομένως, αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία και να δούμε πώς μπορούμε να το εντάξουμε στο στυλ μας.

Νεότερα Άρθρα

Οι τάσεις στα παπούτσια που δε θα αποχωριστείς από τις SS21 collections

Her News

Χριστίνα Σάλτη: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο Kick Off Party για το Madwalk 2023

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: To καλσόν που ταιριάζει σε κάθε στυλ φορέματος!

HerNewskl