HerNews.gr
Μόδα

Rihanna- Met Gala After-Party: H αποκαλυπτική εμφάνιση με δαντέλα και πέρλες

Rihanna

Μετά την εμφανή καθυστέρηση της Rihanna στην άφιξη του Met Gala, η ίδια  απέδειξε για άλλη μια φορά ότι τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν.

Rihanna

Πιο συγκεκριμενα η pop star εμφανίστηκε στα glam after-parties της βραδιάς με μια εξίσου δεύτερη εκθαμβωτική, ολόλευκη εμφάνιση της.

Τη Δευτέρα, η Rihanna αναδεικνύοντας το χαρακτηριστικό στυλ της εγκυμοσύνης της, πήγε σε ένα after-party του Met Gala στο Virgo της Νέας Υόρκης φορώντας ένα υπερ-κοντό, λευκό σακάκι που αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, συνδυασμένο μόνο με μια χαμηλής αναρρίχησης δαντέλα φούστα (και τα δύο από την Chrome Hearts).

Ενώ το μοναδικό σετ ήταν αρκετά sexy από μόνο του, η τραγουδίστρια φόρεσε την κουμπωτή φούστα σχεδόν εντελώς ανοιχτή, δημιουργώντας ένα υψηλό μπροστινό σκίσιμο που έφτανε μέχρι το μεσούς μηρούς της.

Ολόλευκα πέδιλα δετά, ορθογώνια γυαλιά ηλίου και μια στοίβα από λιλά σκουλαρίκια συμπλήρωσαν την εμφάνιση της Riri, ενώ πρόσθεσε μια πινελιά επιρροής του Karl Lagerfeld (στον οποίο είχε εμπνευστεί το φετινό Met Gala) στη βραδινή της εμφάνιση, ολοκληρώνοντάς την με πολλαπλές σειρές από πέρλες. Η διάσημη ιδρύτρια της Fenty Beauty συνοδεύτηκε από τον μακροχρόνιο φίλο της, A$AP Rocky, κατά τη διάρκεια της έξοδου, ο οποίος φορούσε ένα μακρύ χακί παλτό επάνω από χαλαρά μπλε τζιν, ένα ασορτί πουκάμισο και γκρι γραβάτα.

Rihanna

Rihanna: Η “νυφική” της εμφάνιση στο Met Gala έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν παντρεύτηκε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υβόννη Μπόσνιακ: Η elegance εμφάνιση της που θα θέλεις να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο

HerNews ka

Billie Elish: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που έκανε ο οίκος Gucci

HerNewskl

Kim Kardashian: Επιδεικνύει τα…. οπίσθια της για τις ανάγκες φωτογράφισης της Skims

HerNews ka