HerNews.gr
Μόδα

Billie Elish: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που έκανε ο οίκος Gucci

οίκος Gucci

Η εποχή της βιώσιμης μόδας φέρνει σημαντικές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας και στις πρακτικές των μεγάλων οίκων. Ο οίκος Gucci δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς εισέρχεται σε μια νέα εποχή βιωσιμότητας, ενσωματώνοντας το animal-free υλικό Demetra στις συλλογές του.

οίκος Gucci

Το υλικό Demetra είναι μια καινοτόμα πρόταση του οίκου Gucci και αποτελεί μια animal-friendly επιλογή. Αυτό το υλικό δεν δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το δέρμα, αλλά για να το συμπληρώσει και να προσφέρει περισσότερες επιλογές στον σχεδιασμό.

Ο οίκος Gucci προτίθεται να ενσωματώσει το Demetra σε διάφορα προϊόντα της συλλογής του, συμπεριλαμβανομένων υποδημάτων, αξεσουάρ, τσαντών και ρούχων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον οίκο να επεκτείνει τη βιώσιμη προσέγγιση σε όλη τη γκάμα των προϊόντων του.

Billie Elish: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που έκανε ο οίκος Gucci

Το Demetra πήρε το όνομά του από την ελληνική μυθολογία, εμπνευσμένο από τη θεά Δήμητρα, τη θεά της γεωργίας και της συγκομιδής. Με αυτήν τη νέα προσέγγιση, ο οίκος Gucci δίνει έμφαση στην προστασία των ζώων και τη βιωσιμότητα, δημιουργώντας όμορφα και καινοτόμα προϊόντα χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον και τα ζώα. Αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει έναν ακόμη σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία μιας βιώσιμης και ανθούσας μόδας για το μέλλον.

Ο οίκος Gucci προχωρά ένα ακόμη βήμα προς μια πιο ηθική και βιώσιμη προσέγγιση της μόδας με τη χρήση του υλικού Demetra, και συγκεκριμένα, την δημιουργία μιας vegan εκδοχής της κλασικής τσάντας Horsebit Bag του 1995. Αυτή η νέα τσάντα κατασκευάστηκε από το Demetra και είναι απαλλαγμένη από τη χρήση ζώων ή το παραδοσιακό δέρμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια Billie Eilish είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας και ποζάρει φορώντας ρούχα και αξεσουάρ από το υλικό Demetra και κρατώντας τη νέα τσάντα.

Με αυτήν την κίνηση, ο οίκος Gucci επιδιώκει να συνδυάσει την πολυετή παράδοσή του στον χώρο της μόδας με μια πιο βιώσιμη και ηθική προσέγγιση. Έτσι, προστατεύει τόσο τον πλανήτη όσο και την κληρονομιά του, δημιουργώντας προϊόντα που προσφέρουν ποιότητα και στυλ χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον και τα ζώα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GUCCI (@gucci)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Espadrilles: Πώς θα τις φορέσετε την άνοιξη με τον πιο στυλάτο τρόπο;

HerNewskl

Παπούτσια Louboutin: Για ποιο λόγο είναι τόσο ακριβά;

HerNews ka

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

HerNewskl