HerNews.gr
Beauty

3 Must καλοκαιρινά αρώματα που πρέπει να δοκιμάσετε

Το καλοκαίρι πλησιάζει και επισήμως και ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τα αρώματα σας με καινούργια και πιο φρέσκια! Για αυτό εδώ θα μοιραστούμε μαζί σας 3 must have γυναικεία αρώματα κλασικά για αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά και μικρές συμβουλές για να κρατάει περισσότερο το άρωμά σας.

Chanel Coco Mademoiselle

Οι κορυφαίες νότες εσπεριδοειδών κάνουν αυτό το άρωμα μοντέρνο, ενώ οι πιο βαριές νότες όπως το πατσουλί και το τριαντάφυλλο το κάνουν διαχρονικό. Το Coco Mademoiselle εξακολουθεί να είναι ένα από τα γυναικεία αρώματα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, ακόμη και μετά από 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, κάτι που απλώς αποδεικνύει πόσο υπέροχο είναι!

Πραγματικά, ένα άρωμα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της.

Hermès Eau des Merveilles

Αν δοκιμάσετε αυτό το άρωμα, είμαι σίγουρη ότι θα το ερωτευτείτε, γιατί είναι πολύ απαλό, σαν να έχετε ” μια δεύτερη επιδερμίδα”.

Ένα καλά αναμεμειγμένο άρωμα πικρού πορτοκαλιού με λίγη γλυκύτητα που γίνεται πιο ξυλώδες καθώς το άρωμα στεγνώνει.

Υπάρχει και μια πινελιά πούδρας, που κάνει το άρωμα ιδανικό, ακόμη και για το γραφείο.

Elizabeth Arden Green Tea

Αν αγαπάτε τα ευκολοφόρετα και πιο καθημερινά αρώματα με βάση τα εσπεριδοειδή, πρέπει να το δοκιμάσετε! Μια αναζωογονητική και ανάλαφρη δημιουργία για να ξεκινήσετε τη μέρα σας και ίσως το πιο προσιτό γυναικείο άρωμα σε αυτή τη λίστα.

Το άρωμα μυρίζει υπέροχα και φυσικά. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό το άρωμα και σίγουρα, δεν θα περιμένετε να μυρίζει τόσο καλά.

Μήπως έχετε  αναρωτηθεί ποτέ γιατί το άρωμά σας μπορεί να διαρκέσει μόνο περίπου μία ή δύο ώρες, ο λόγος μπορεί να είναι ότι δεν φοράτε το άρωμά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Πώς να φορέσετε το άρωμα για να διαρκέσει;

Επιλέξτε αρώματα για τη σωστή περίσταση και εποχή. Το άρωμα που θα βάλετε το πρωί είναι συνήθως πιο ελαφρύ, εσπεριδοειδές και διαρκεί λιγότερο. Ενώ ένα άρωμα που θα διαλέξετε για τη βραδινή σας έξοδο είναι πιο δυνατό και βαρύ.  Γι’ αυτό είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είδους άρωμα θέλετε πριν αγοράσετε και επιλέξετε το σωστό άρωμα για συγκεκριμένες περιστάσεις και εποχές.

Ο ιδανικός τρόπος να φορέσετε το άρωμα είναι να το απλώσετε απευθείας στο δέρμα. Τα αρωματικά προϊόντα είναι φτιαγμένα για να αλληλεπιδρούν καλύτερα με το δέρμα μας και τη θερμότητα του σώματός μας.

Μην τρίβετε το δέρμα σας! Αντί να τρίβετε τα αρώματα στους καρπούς, αφού ψεκάσετε, μπορείτε να ταμπονάρετε απαλά τους καρπούς μερικές φορές και να διατηρήσετε αυτή τη συνήθεια χωρίς να επηρεάσετε το άρωμα.

Το να ψεκάζετε λιγότερο είναι συχνά περισσότερο. Πολλές γυναίκες ψεκάζουν υπερβολικά το άρωμά τους, χωρίς όμως να κερδίζουν ουσιαστικά περισσότερη διάρκεια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Alessandra Ambrosio: Επέλεξε το Peach Fuzz στο μανικιούρ της

HerNewskl

Βάσια Κωσταρά: Υιοθέτησε την τάση του ασύμμετρου καρέ

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Υποδέχτηκε την άνοιξη με barbiecore κραγιον!

HerNewskl