HerNews.gr
Fitness

Δίαιτα… μια λέξη, χιλιάδες συναισθήματα.

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και στα τζιν μου που πλέον δεν μου κούμπωναν καλά. Έκανα αυτές τις δρασκελιές μεταξύ κρεβατιού και ντουλάπας για να ανέβει το παντελόνι, ξέρετε… όλες μας ξέρουμε.Η λύση είναι,δυστυχώς, δίαιτα..

(Γράφω αυτό το άρθρο με πόνο καρδιάς, κοιλιάς και ψυχής)

Δεν είναι ευχάριστο γεγονός να παίρνεις κιλά και να μην σου αρέσεις. Το τελευταίο είναι το σημαντικό που σε βάζει σε σκέψεις. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ. Γι’ αυτό πρέπει να δράσεις. Να σταματήσεις να τρως ανθυγιεινά και πολύ σε ποσότητα. Να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, να ξανά βρεις την αυτοπεποίθησή σου βρε αδερφέ. Για σένα όμως θα κάνεις την προσπάθειά σου ή την δίαιτα σου όπως θέλεις “ονόμασέ το”, για κανέναν άλλον.

Ήρθε η ώρα που αντί για ένα κρουασάν σοκολάτα κάθε πρωί πίνω γάλα με βρώμη. Δύσκολη ώρα…αλλά μεγάλη! Κάνω κάτι για εμένα. Για εμένα πίνω γάλα όπως και για εμένα έτρωγα κρουασάν. Χτύπησε ένα πρωί το καμπανάκι μου και είπα «That’s all folks» νιώθοντας πιο κόμικ από ποτέ.

Ήρθε η ώρα που αντί για ένα σουβλάκι το μεσημέρι τρώω σαλάτα. Μάλιστα, σαλάτα. (κλαίω αλλά την τρώω) Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά, άσε που έμαθα να «παντρεύω» γεύσεις που ούτε ήξερα ότι υπάρχουν όπως το Μυλόξυδο. Μυλοwhat? -Ντρέπομαι και είμαι γόνος εστιατόρων-

Ήρθε η ώρα να βάλω στην ζωή μου τα αμύγδαλα!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα… αντί για μια πίτσα σοκολάτα που έτρωγα κάθε βράδυ (ααααχ) τρώω μοσχαράκι ή κοτόπουλο. Εδώ πονάει περισσότερο από την υπόλοιπη μέρα. Προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Τίποτα…

Θέλω να καταλήξω ότι όλα είναι στο μυαλό, όλα είναι θέμα εικόνας και αν θες και timing. Το δικό μου ήρθε, ενδεχομένως να ξανά φύγει , να ξανά έρθει και ούτω καθεξής. Υγεία να έχουμε και να κάνουμε δίαιτα.

Λευτεριά στα παχάκια και την ψυχούλα μας!

Αν πάλι είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και σου αρέσεις, φάε. Αν δεν σου αρέσεις και δεν έχεις την δύναμη να προσέξεις λιγάκι πάλι φάε. Δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν μόνο στον εαυτό σου.

Νεότερα Άρθρα

Stretching: Το πρόγραμμα γυμναστικής που θα αγαπήσεις

Her News b

EMSCULPT NEO® by BTL: Το απόλυτο Last Minute Wedding Hack για τους γάμους του καλοκαιριού

Her News

Γυμναστική: Πώς η πρωινή άσκηση ωφελεί την υγεία μας

Her News