HerNews.gr
DECORNEWS

Γιορτή της Γυναίκας: Γέμισε το Instagram με Ανθοδέσμες!

Ένας μικρός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο Instagram με Παρουσιάστριες, Ηθοποιούς, Τραγουδίστριες, αλλά και άλλες Celebrities να ποστάρουν συνεχώς τις Ανθοδέσμες που βλέπετε, σε βαθμό που έχουν γίνει Viral!

Πριν δυο εβδομάδες περίπου, η ομάδα της Neda Decoration βρίσκονταν στο γραφείο της εταιρίας, όπου εκεί έπεσε η ιδέα να δημιουργήσουν κάτι όμορφο, με αισθητική και χρώμα για “Τη Γιορτή της Γυναίκας” . Εκεί γεννήθηκε η ιδέα με τις Ανθοδέσμες! 

Οι Ανθοδέσμες που έχουν γίνει Viral
Ο Designer Δημήτρης Μαστρόκαλος, έχοντας μια ιδιαίτερη έμπνευση, ανέλαβε την δημιουργία της ιδέας αυτής. Σκέφτηκε και πραγματοποίησε ένα μοναδικό concept, αυτό της συγκεκριμένης Ανθοδέσμης με το ιδιαίτερο περιτύλιγμα, απογειώνοντας το!


Ανθοδέσμες με χρώματα και design υψηλής αισθητικής για τις Γυναίκες που μας εμπνέουν καθημερινά.. Τις δυναμικές, τις σύγχρονες, τις μοναδικές..
Αυτή ήταν η ιδέα του, άλλωστε έτσι μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια με το μεγάλο του ταλέντο στο Fashion Design και όχι μόνο..


Η ομάδα της Neda Decoration έκανε μια επιλογή από 40 γυναίκες που διαπρέπουν στη χώρα μας σε αυτό που κάνουν, και φρόντισαν με αυτή την ιδέα για να ομορφύνουν αυτές της δύσκολες ημέρες με χρώμα, πολύ χρώμα!

Εμείς στο HerNews είμαστε σίγουρες ότι το κατάφεραν!

Νεότερα Άρθρα

Πως να κάνετε το σαλόνι σας πιο πολύχρωμο με την σωστή ισορροπία

HerNews ka

5 τρόποι για να επαναχρησιμοποιήσετε τα άδεια γυάλινα βάζα

HerNews ka

Τριαντάφυλλα: Πως να τα φροντίσετε σωστά την Άνοιξη

HerNews ka