HerNews.gr
Διεθνή

Η απάντηση της Βασίλισσας στη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν στην Όπρα Γουινφρέϊ προκάλεσε ισχυρές ταραχές στο παλάτι, όπως και στον διεθνή Τύπο αφού ακούστηκε το ζήτημα του ρατσισμού. Επόμενη ήταν και η απάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το παλάτι του Μπάγκιγχαμ απάντησε σε ψύχραιμους, χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διεψεύδει τα περιστατικά «Τα γεγονότα μπορεί να είναι διαφορετικά»,  ανέφερε, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. 

Η σχετική απάντηση της Βασίλισσας Ελισάβετ:

 «Λυπούμαστε που μαθαίνουμε την κατάσταση αυτή με τη Μέγκαν και τον Χάρι. Τα ζητήματα με το χρώμα δέρματος είναι ανησυχητικά. Αν και τα γεγονότα μπορεί να διαφέρουν, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Στην προσπάθεια του να κατευνάσει τα κακά στόματα, που ξεκίνησαν να ανοίγουν μετά απο τις τελευταίες δηλώσεις της Μέγκαν, το παλάτι του Μπάκιγχαμ έσπευσε να καταδικάσει ρατσιστικές συμπεριφορές. 


Το ζήτημα του ρατσισμού που ανέδειξε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι συνδέθηκε, από την ίδια, με τις τάσεις αυτοκτονίας που απέκτησε λόγω της πίεσης. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Λευκός Οίκος μίλησε για το θάρρος της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εξέφρασε τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Ταυτόχρονα παρότρεινε τον κόσμο που βιώνει κάτι ανάλογο να κάνει το ίδιο. 

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Ποια είναι η 22χρονη Ρωσίδα με την οποία εμφανίστηκε λίγο πριν χωρίσει τη Μορόνε

Her News b

Έλον Μασκ: Έγινε η πρώτη εμφύτευση εγκεφαλικού τσιπ σε άνθρωπο – Τα νέα της υγείας του

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σωματικά για την Μέγκαν Μαρκλ

HerNews ka