HerNews.gr
Μόδα

Atelier Rene: Δημιουργία αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Η Δημιουργία του Atelier Rene εντυπωσίασε.
Το Atelier Rene και η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου δημιούργησαν ένα να πραγματικά ιδιαίτερο και εντυπωσιακό φόρεμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Φέτος η χώρα μας γιορτάζει τα 200 χρόνια από το 1821, από τότε που γενναίοι  αγωνιστές πολέμησαν για το όνειρο μίας καλύτερης Ελλάδας. Γιορτάζουμε 200 χρόνια ελευθερίας και ανεξαρτησίας μας.

Το βαθύ νόημα του 1821 είναι μία λέξη: Ελευθερία.

Αυτό που κατάφερε αυτό το μικρό έθνος, η Ελλάδα μας. Οι καλλιτέχνες, σε κάθε τομέα, εμπνέονται και σχεδιάζουν θεματικές δημιουργίες με σκοπό να ευχαριστήσουν όσους αγωνίστηκαν για να είμαστε ελεύθεροι.

Το φόρεμα με ονομασία «Φερενίκη ´21» έχει υψηλό συμβολισμό, καθώς αντικατοπτρίζει την νικηφόρο γυναίκα, αυτή δηλαδή που φέρει τη νίκη.
Η δημιουργία του Atelier Rene είναι διακοσμημένη με το αρχαιοελληνικό σύμβολο σπείρα του αρχαίου ελληνικού κόσμου, που δηλώνει την ελληνική καταγωγή όλων των πραγμάτων που το φέρουν πάνω τους. συμβολίζει το χρόνο, τη συνέχεια και την ανάπτυξη.
Η ανάρτηση στο instagram του Atelier Rene αναφέρει:
“Η γενναιότητα των προγόνων μας εκτός από την ελευθερία που μας χάρισαν θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης μας. Τους ευχαριστούμε.”
Η σχεδιάστρια μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου δημιουργεί αρχαιοελληνικά νυφικά και βραδινά φορέματα, ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, εμπνεόμενη από την Αρχαία Ελλάδα και την ιστορία του τόπου μας.
Το Atelier Rene λειτουργεί από το 1966 και βρίσκεται στην Παλαιά Πεντέλη.
Δέχεται κατόπιν ραντεβού, παρασκευάζoντας πολυτελή handmade ενδύματα, ραμμένα στα μέτρα κάθε γυναίκας, με μοναδικές λεπτομέρειες στο design αλλά και στο styling του τελικού αποτελέσματος. 

Νεότερα Άρθρα

Bubble Trend: Επιστρέφει δυναμικά γίνεται ξεκάθαρα το next big thing για την άνοιξη!

HerNewskl

Η τάση του Κορσέ: Το σαγηνευτικό ρούχο που επανέφερε το Bridgerton

Her News b

Jennifer Lopez: Αυτό είναι το αγαπημένο της ολόσωμο μαγιό!

HerNewskl