HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Σιωπηλός Δρόμος: Η Νέα Σειρά του Mega που θα σε κάνει να αφήσεις το Netflix !

Ο «Σιωπηλός Δρόμος» το νέο Δυνατό χαρτί του Μega κάνει πρεμιέρα Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00 και φαίνεται πως θα μας εκπλήξει!!!

Το νέο αστυνομικό δράμα μυστηρίου με την υπογραφή του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη φαίνεται ότι ακολουθεί την αισθητική του Netflix με δυνατό σενάριο και σκηνοθεσία αλλά και παρά πολύ δυνατές ερμηνείες!!

Από το τρέιλερ και μόνο η σειρά φαίνεται ότι θα μας κρατάει σε μια συνεχή αγωνία, αλλά και σε συνεχές ενδιαφέρον, καθώς, η ιστορία που εκτυλίσσεται φαίνεται να είναι γεμάτη ένταση , μυστικά ,ίντριγκες!!

Η νέα σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» έχει και οσκαρική χροιά καθώς την μουσική επένδυσή της ,έχει αναλάβει ο Θοδωρής Ρεγκλής , ο άνθρωπος, που έντυσε μουσικά το τρέιλερ της αριστουργηματικής ταινίας «Παράσιτα»,που κατάφερε να αποσπάσει 4 όσκαρ στην τελετή του 2020 !

Ετοιμάσου  για καθηλωτικές ερμηνείες σε εβδομαδιαία βάση ,καθώς το καστ της σειράς , αποτελείται από τους : Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Την Κυριακή κλείσε το Netflix και βάλε Μega για να δούμε μαζί, αν θα καταφέρουν οι χαρακτήρες να περάσουν τον «Σιωπηλό Δρόμο» !!!!

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Νεότερα Άρθρα

The Barbie Movie: Η Margot Robbie θα την υποδυθεί

Her News b

Panik Theater Productions: Η Panik Entertainment Group τώρα και στο θέατρο!

HerNews ka

Emily in Paris: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν

HerNewskl