HerNews.gr
Social News

Selfie Tip: H Kaia Gerber βρήκε το μυστικό

H Kaia Gerber όχι μόνο είναι top model πρώτης γραμμής αλλά έχει σίγουρα πάρει μερικά χαρακτηριστικά απο την μητέρα της όσο πρωταγωνιστούσε στον χώρο του modelling. Ο λόγος για την αξεπέραστη, Cindy Crawford!

Βέβαια, πέρα απο τις πασαρέλες, τις φωτογραφίσεις και τα fashion show, η  Kaia Gerber, ενώ είναι μόλις  19 ετών ετοιμάζεται να κάνει «αίσθηση» με την παρουσία της  και το υποκριτικό της ταλέντο, στην μικρή οθόνη, πρωταγωνιστώντας στην 10η σεζόν της δημοφιλούςσειράς “American Horror Story”! Επομένως, κάτι θα ξέρει καλύτερα απο εμάς, όσον αφορά τις φωτογραφίες πάντα και ιδιαίτερα τις selfies! Πάρτε χαρτί, στυλό και κρατήστε σημειώσεις! 

Στο Popsugar παραχώρησε μια συνέντευξη η Kaia Gerber, στην οποία αναφέρθηκε και στο πως μπορεί κανείς να βγάλει την τέλεια φωτογραφία και ποια είναι η μοναδική της συμβουλή. Το όμορφο μοντέλο ανέφερε πως η καλύτερη selfie ή και όχι βγάινει κατά την διάρκεια του λεγόμενου #golden hour, όταν δηλαδή ο ήλιος ξεκινάει να δύει αργά αργά και τα χρώματα του ουρανού γίνονται πορτοκαλί, γύρω στις 7.30 το απόγευμα. 

“Το golden hour είναι η καλύτερη στιγμή για να τραβήξεις selfie. Δεν βάζω ποτέ timer για να τραβήξω μια selfie, ευτυχώς έχω πολύ μακριά χέρια. Το μυστικό είναι να βρεις πού χτυπάει το πρόσωπό σου ο ήλιος και να σταθείς εκεί, απέναντί του. Το καλό με το golden hour είναι πως ότι και να κάνεις η φωτογραφία σου θα βγει τέλεια!” αποκάλυψε χααρκτηριστικά, η Kaia Gerber. 

View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Τώρα που η άλλαξε η ώρα και πλησιάζει σιγά σιγά το καλοκαίρι, οπού μεγαλώνει και η μέρα θα μπορούμε πολύ πιο εύκολα να δοκιμάσουμε την συμβουλή του επιτυχημένου μοντέλου! 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα “Οφείλει στη Φαίη το ότι ξαναγύρισε στον ΑΝΤ1”

Her News b

Οι αξύριστες μασχάλες της κόρης της Μαντόνα έγιναν θέμα συζήτησης

Her News b

Μέχρι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ανασφάλειες – Έκανε “μύτες” για να φτάσει τους γιους του

Her News b