HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Όντρεϊ Χέπμπορν: Η ζωή της σε τηλεοπτική σειρά

Το 2015 είχε κυκλοφορήσει στην αγορά ένα βιβλίο που αφορούσε την εμβλημαική ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν. Η σειρά, ωστόσο, έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα και να μας παρουσιάσει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο μέρος απο την ζωή της, τότε που ξεκίνησε η ανάδειξη του ταλέντου της και η ίδια αναδείχθηκε σε σταρ του σινεμά. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety και με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η κυκλοφορία της τηλεοπτικής σειράςδεν αργεί και από ότι ακούγεται θα συμπεριλαμβάνει πολλες πτυχές του εαυτού της Όντρεϊ Χέπμπορν. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος της Λούκα Ντότι παρέα με τον Λουίτζι Σπινόλα –  δημοσιογράφος και συγγραφέας- είχαν δηλώσει ότι βρίσκονταν στην προετοιμασία ενός τηλεοπτικού προϊόντος που θα αφορούσε την ζωή της ηθοποιού που άφησε εποχή. 
Μέχρι και σήμερα η ανακοίνωση τους δεν είχε γίνει πράξη. Τώρα, βέβαια, τα πράγματα άλλαξαν γιατί στην ομάδα προστέθηκε η παραγωγός και σεναριογράφος, Ζακλίν Χόιτ, η οποία θα γράψει το σενάριο. Ενώ, την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς θα αναλάβει η εταιρεία Wildside.

Σε ότι έχει να κάνει με  την ημερομηνία κυκλοφορίας της τηλεοπτικής σειράς δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς πλειροφορίες. Επίσης άγνωστό είναι και το καστ των ηθοποιών που θα αναλάβουν την υποκριτική πτυχή. 

Πάντως η ιταλική εταιρεία παραγωγής, Wildside έκανε της εξής σχετική δήλωση, αναφέροντας τα εξής λόγια: «Η σειρά θα αποκαλύπτει την απλότητα της Όντρεϊ Χέπμπορν και τον πραγματικό της χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να παράγουμε ένα σόου, το οποίο παρ’ όλο, που θα είναι γυρισμένο σε έναν τόπο, θα ταξιδέψει παγκοσμίως.»

Νεότερα Άρθρα

Home Alone: Θα κυκλοφορίσει τρίτη ταινία; Δείτε το τρέιλερ

HerNews ka

The Bachelor: Αυτός είναι ο παρουσιαστής της νέας σεζόν!

Her News b

Barbie: Στη δημοσιότητα μια μικρή σκηνή της ταινίας δυο ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka