HerNews.gr
Beauty Συνεντεύξεις

Oι φετινές τάσεις του μακιγιάζ για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε, η εστίαση άνοιξε και ο κόσμος βγαίνει σιγά σιγά έξω, άρα είναι ώρα για μακιγιάζ.

Για αυτό και συνομίλησα με την make up artist Νάνσυ Μαντζούκι, η οποία ασχολείται με το μακιγιάζ 12 χρόνια, για να μας δείξει όλες τις νέες τάσεις του μακιγιάζ για το καλοκαίρι.

Μετά από πολύ καιρό ίσως είναι η χρονιά εκτόνωσης! Με όλα αυτά που ζούμε (και δεν είναι λίγα) ένας τρόπος να ξεχάσουμε, ίσως, είναι να… τα δοκιμάσουμε όλα! Έτσι γίνεται και στο μακιγιάζ για φέτος! Όλα η τίποτα!
Φέτος λοιπόν, θα δούμε τάσεις υπερβολής!

Θα δούμε εντάσεις στα μάτια αλλά και στα χείλη, χρώματα παντού, έντονα χρωματιστά Eyeliner αλλά και pastel σκιές! Nude σκιές και χείλη αλλά με extra glowy skin!

Γιατί οι γυαλάδες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή και το μακιγιάζ μας! Εξάλλου, “αν το highliter μου δεν φαίνεται από το διάστημα, τότε δεν είναι αρκετό”.
Και η υπερβολή καλά κρατεί αφού οι έντονες αποχρώσεις στα μάτια είναι το σήμα κατατεθέν για φέτος!

Χρωματιστές σκιές στα μάτια με όλους τους τρόπους για τέλειο μακιγιάζ! Το κίτρινο, το ροζ, το μωβ θα είναι πλέον παντού! Και όχι μόνο!!! Εξάλλου με την χρήση μάσκας το δυνατό μας σημείο είναι πλέον τα μάτια! Ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να τονίσουμε λοιπόν το βλέμμα είναι και τα χρωματιστά Eyeliner!

Και μιας και μιλάμε για το βλέμμα, τι πιο ωραίο από φυσικά τονισμένα φρύδια, αφού η έκφραση του προσώπου μας ξεκινάει από εκεί!

 

 

Μπορεί να φοράμε αρκετές ώρες την μάσκα και να κρύβουμε τα χείλη μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα ασχοληθούμε με αυτά! Φορέστε λοιπόν έντονα σταθερά κραγιόν γιατί κάποια στιγμή μέσα στην μερα θα την βγάλουμε την μάσκα! Και θα εμφανιστούν τα όμορφα μας χείλη! Κόκκινα, ροζ, φωτεινά χρώματα στα χείλη λοιπόν!!!
Τολμήστε το! Και μην ξεχνάτε… Η ζωή είναι μικρή για να είναι βαρετή! Βάλτε χρώμα στο μακιγιάζ!

 

 

κελλυ

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/  

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Άλλαξε τελικά το χρώμα των μαλλιών της σε ξανθό;

HerNewskl

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με λέιζερ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Her News

Ντεκολτέ: Έτσι θα φροντίσεις το πιο θηλυκό σημείο στο σώμα σου

Her News b