HerNews.gr
Beauty

Τέλειο μαύρισμα: Τα μυστικά για φυσικό αποτέλεσμα

Όλες ξέρουμε ότι το μαύρισμα “κρύβει” την κυτταρίτιδα και μας αδυνατίζει. Αυτό σημαίνει ότι για να το αποκτήσουμε με φυσικό τρόπο θα πρέπει να κάνουμε ηλιοθεραπεία με ασφάλεια και προσοχή! 

Καθημερινή ενυδάτωση

Για να αποφύγετε στο σώμα σας το ανόμοιο μαύρισμα, δηλάδη κάποια σημεία να είναι πιο μαυρισμένα από κάποια άλλα θα πρέπει να ενυδατώνετε σε καθημερινή συχνότητα το δέρμα σας. Μερικές ώρες πριν την σωματική έκθεση σας στον ήλιο αλείψτε αρκετή ποσότητα κρέμας σώματος και δώστε βάση στα δύσκολα μέρη. Προτιμήστε μια λιπαρή κρέμα για extra ενυδάτωση. 

Η ηλιοθεραπεία δεν πρέπει να ξεπερνά τις δύο ώρες την ημέρα

Ωστε να μην ξεφλουδίσει το δέρμα σας εξαιτίας της υπερβολικής ώρας στον ήλιο, οι δύο ώρες είναι αρκετές για να πετύχετε το μαύρισμα που θέλετε και να μην καείτε. Το μυστικό βρίσκεται στην ρουτίνα. Είναι κατα πολύ καλύτερη ηλιθεραπεία για 1 ώρα κάθε μέρα, παρά 3 και 4 ώρες 2 φορές τηνη εβδομάδα. 

Αντηλιακή χρήση πριν κολυμπήσετε 

Και αυτό διότι όταν είστε στο νερό, η ήλιος ελκύεται περισσότερο από όταν “λιάζεστε” στην ξαπλώστρα σας. Επομένως μην περιμένετε να βουτήξετε στην θάλασσα και μετά να βάλετε προστασία στο δέρμα σας. 

Ανάσκελα – Μπρούμυτα 

Όλες δυσκολευόμαστε να παραμείνουμε για αρκετή ώρα μπρούμυτα και να κάνουμε ηλιοθεραπεία. Πρέπει όμως να θυμάστε να αλλάζετε ανα μισή ώρα στάση ώστε να μην μαυρίσετε περισσόυτερο μπροστά πάλι!  

Νερό,νερό, νερό και πάλι νερό

Η ενυδάτωση, όπως είπαμε και παραπάνω, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον οργανισμό μας αλλά και για το τέλειο μαύρισμα. Φροντίστε να έχετε πάντα δίπλα σας ένα μπουκαλάκι με νερό και πίνετε ανα τακτικά διαστήματα.  

Πείτε όχι στο baby oil 

Το baby oil δεν προστατεύει το δέρμα σας και παράλληλα ελκύει τις ακτίνες του ήλιου, πράγμα που μπορεί να σας “ψήσει” και αυτό δεν το θέλετε γιατί ύστερα θα ξεφλουδίσετε και θα χάσετε το μαύρισμα σας. Οπότε, χαμένος κόπος.

Νεότερα Άρθρα

Μάσκα: Hacks για να μη θολώνουν τα γυαλιά σου όταν τη φοράς

Her News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tόλμησε το tightlining eyeliner στο μακιγιάζ της

HerNewskl

Syrup blonde: Η τάση που θα λατρέψετε την άνοιξη!

HerNewskl