HerNews.gr
Γνώμες

Η κυρία “ατσαλάκωτη” ή “τσαλακώνομαι και όλα μια χαρά “; Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Στη σημερινή εποχή μας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε “η κυρία ατσαλάκωτη” ,συνεχεία περιποιημένες και με συγκεκριμένη συμπεριφορά… “κυρίες “.

Αυτό, κατά την δική μου άποψη (σαν αντιδραστικό πλάσμα, που λέει και η αδερφή μου) είναι κάθε άλλο παρά ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ!

Τι σημαίνει δηλαδή ότι πρέπει να είμαστε “ατσαλάκωτη” για να είμαστε ΓΥΝΑΙΚΑ.

Η σωστή η γυναίκα, μπορεί να είναι γυναίκα και όταν είναι ντυμένη με κάθε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνιση της και συμπεριφορά savoir vivre αλλά….
Και όταν είναι “τσαλακωμένη” στο σπίτι με τα αθλητικά της και συζητάει το ίδιο σωστά ,οπως δεν μπορεί να δεχθεί η πλειοψηφία του αντρικού πληθυσμού, για αμάξια και ποδόσφαιρο.

Η κυρία “ατσαλάκωτη”

Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που δεν φοβάται να “τσαλακωθεί ” και να κανει λίγο πιο “χοντρά” αστεία ή να συζητήσει για κάποιο από τα “αντρικά ” θέματα δεν είναι γυναίκα.

Σίγουρα μπορεί πλέον μια γυναίκα να συζητάει και να έχει άποψη για όλα τα θέματα πολιτική, μόδα, σεξ αλλα και… ποδόσφαιρο και σπορ αμάξια και να παραμένει το ίδιο “κυρία “. Το προστάζει η εποχή και είναι στα πλαίσια του ενεργού γυναικείου ρόλου σε όλους τους τομείς.

Κορίτσια…μην φοβάστε να τσαλακωθείτε…σίγουρα θα βρεθεί κάποιος άντρας, χωρίς κόμπλεξ να το εκτιμήσει!

Αυτά για σήμερα…

Υ.Γ.: Χαμογελάτε έστω και στραβά…κάποια στιγμή θα ισιώσει… 

 

Μαριλένα Γεωργιοπούλου 

Νεότερα Άρθρα

HisStories 03: Δεν θα μάθεις ποτέ γυναικοκτόνε γιατί θα είσαι πάντα μόνος. Με τις «κακές στιγμές σου».

Her News b

Άνοιγμα της εστίασης: Η οπτική ένος Chef για την επιστροφή

Her News b

Γιατί τα τραγούδια μιλούν στην ψυχή μας;

Her News b