HerNews.gr
Μόδα

Φόρεμα για βάπτιση: Η Σχεδιάστρια Μόδας Κατερίνα Αντωνοπούλου προτείνει

Έρχεται η ώρα για τη βάπτιση του μωρού μας και φυσικά, αυτό που μας απασχολεί είναι το τι φόρεμα θα επιλέξουμε γι αυτή την τόσο σημαντική ημέρα!

Η Σχεδιάστρια Μόδας του Atelier Rene, Κατερίνα Αντωνοπούλου, μας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές!

 

Κα Αντωνοπούλου, αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τις προτάσεις σας στις αναγνώστριες του Hernews. Αυτή την περίοδο μας απασχολεί η εμφάνιση μας στη βάπτιση. Πως πρέπει λοιπόν να ντυθούμε;

Η βάπτιση εκτός από το πρώτο θρησκευτικό μυστήριο του μωρού σας είναι και η πρώτη του κοινωνική εκδήλωση, καθώς θα το συστήσετε επίσημα στον ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περίγυρο. Υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες που μπορούν να σας  προτείνουν τα καλύτερα για το βαπτιστικό ρούχο και τον ευρύτερο στολισμό.

Ποια είναι η κατάλληλη επιλογή ντυσίματος για τη μητέρα, τη νονά ,τη γιαγιά;

Γνωρίζουμε ότι τα must χρώματα της χρονιάς είναι το κίτρινο και το γκρι. Μπορείτε να επιλέξετε την πιο ανοιχτή η σκούρα απόχρωση τους στη βάπτιση, ανάλογα με τη ταιριάζει στο δικό σας χρώμα μαλλιών και δέρμα.

 

Το φύλο του μωρού είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας σε σχέση με το φόρεμα που θα διαλέξουμε;

Συχνά οι γυναίκες διαλέγουν τι χρώμα θα φορέσουν ανάλογα με το φύλο του μωρού. Όταν πρόκειται να βαπτίσουν κοριτσάκι επικρατεί η τάση των ζεστών χρωμάτων.

Ζεστά χρώματα εννοούμε το ροζ, το σομον, το nude, ακόμα και φούξια η κόκκινο.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφα αισθητικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας το χρώμα και ύφασμα της μητέρας ή της πνευματικής μητέρας, με το φόρεμα που θα φοράει η μικρή μπουμπού μας, πριν αρχίσει το μυστήριο της βάπτισης.
Όταν είναι αγοράκι, είναι ωραίο να διαλέγουμε χρώματα όπως το σιελ, της μέντας, το φυστικί, το βεραμάν…

Πως θα διαλέξουμε το σχέδιο φορέματος που να μας ταιριάζει;

Τώρα πάμε στο στυλ του σχεδίου. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να ταιριάζει στο σωματότυπο μας. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε οι περισσότερες, αλλά η βοήθεια του ειδικού είναι απαραίτητη για το τέλειο αποτέλεσμα της εμφάνισης μας στη βάπτιση.
Υπολογίζουμε επίσης τις συνθήκες! Σχέδιο που δεν μας δυσκολεύει όταν κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας. Να εντυπωσιάζει χωρίς να είναι πολύ βραδινό, μιας και οι βαφτίσεις γίνονται κυρίως καλοκαίρι και στο φως της ημέρας.

Οι επιλογές είναι πολλές. Πρώτον, φέτος το στυλ που κυριαρχεί παγκοσμίως είναι το Αρχαιοελληνικό!
Αρχαιοελληνικές επιλογές λοιπόν σε όμορφες αποχρώσεις, είναι μια ιδανική επιλογή που ταιριάζει γενικά σε κάθε σωματότυπο!
Ακόμα, boho style ,60′ style, minimal style ή ακόμα και πιο extreme επιλογή, πλέον φοριέται άνετα σε μια βάπτιση!

Και το μήκος του φορέματος; Μίνι, Μίντι ή Μάξι;

Δεν μπορώ να σας πω… Σαν Σχεδιάστρια Μόδας, η πρόταση μου καθορίζεται από αυτό που εκπέμπει η κάθε γυναίκα. Θεωρώ ότι το ντύσιμο είναι ψυχολογία και πρέπει να είναι σε αρμονία με το μέσα μας, ειδικά σε τόσο σημαντικές στιγμές όπως η βάπτιση. Το καλό είναι ότι η μόδα είναι ανεξάντλητη…..Γι αυτό εξοπλιστείτε με κουράγιο ,κάντε καλή έρευνα αγοράς και είμαι σίγουρη ότι θα λάμψετε….

Προσέξτε καλεσμένοι μου, χαρούμενα χρώματα στη βάπτιση, όχι σκούρα. Έχουμε γιορτή!

Atelier Rene
www.atelierrene.com
210 8046680
697 4716822

 

Νεότερα Άρθρα

Η Estée Lauder κοντά στην εξαγορά της Tom Ford έναντι 2,8 δισ. δολαρίων

Her News

Κατερίνα Στικούδη: Έκανε για ακόμη μια φορά το πιο εντυπωσιακό pregnancy outfit

HerNews ka

Kylie Jenner: Το εντυπωσιακό μπαντό μπικίνι που φόρεσε

Her News