HerNews.gr
Διασκέδαση

Materia Prima: Το wine bar στο Παγκράτι που φτιάχνει τα βράδια μας

Ένα απόγευμα Κυριακής που δεν θέλεις να τελειώσει. Θέλεις μέχρι τις 12 το βράδυ να έχεις την χαλάρωση και την ανεμελιά του απογεύματος, με ένα ποτήρι καλό, δροσερό κρασί. Στο Materia Prima το έχεις.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η περατζάδα στο Παγκράτι μας πήγε στον πεζόδρομο της πλατείας Μεσσολογίου, έξω από το μαγαζί Materia Prima. Και εκεί σταμάτησαν όλα, για ν’ αρχίσουν λίγο πιο όμορφα, λίγο πιο καλοκαιρινά, με κρασί, παρέα, καλό φαγητό και συζήτηση.

Το μαγαζί, Matera Prima, διαθέτει κάβα με ιδιαίτερες, ασυνήθιστες αλλά και τις πάντα λατρεμένες ετικέτες. Διαλέγεις το αγαπημένο σου κρασί σε φιάλη ή επιλέγεις ανάμεσα στα προτεινόμενα ποτήρια. Παρέα με το κρασί, έχεις και το συνοδευτικό πιάτο. Ceviche, Καρπάτσιο, παπαρδέλες, σαλάτα μπουράτα, ό, τι προτιμάς ή ό,τι σου προτείνουν, δοκίμασέ το χωρίς κανέναν δισταγμό.

Εμείς επιλέξαμε δοκιμή πολλών και διαφορετικών ετικετών, 75ml ποσότητα για κάθε ποτήρι και δοκιμάσαμε σχεδόν όλο το μενού, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε ότι αλλάζει αρκετά συχνά.

Και η ώρα περνάει και το κρασί μαγεύει, ταξιδεύει, ενώ το απαλό αεράκι κάνει την Κυριακή ακόμη πιο απολαυστική. Είναι η στιγμή που δεν έχεις μεθύσει, αλλά είσαι στην πιο ωραία φάση της βραδιάς. 

Η ζωή αξίζει την απόλαυση του κάθε δευτερολέπτου. Κάθε στιγμή μετράει και στο Materia Prima ξέρουν να δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για απόλαυση στο μέγιστο.

Γεύεσαι ποικιλίες από Χιλή, από Γερμανία, Νότια Αφρική, Αμερική και Ελλάδα φυσικά και αισθάνεσαι ότι έχεις ταξιδέψει στον κόσμο και ας είσαι ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας. Είσαι στο κέντρο του κόσμου.

Όταν οι υποχρεώσεις τελειώνουν εκεί το απογευματάκι προς βράδυ, τα βήματά μας οδηγούν στο Materia Prima. Και η ανέμελη διασκέδαση ξεκινά.

Ανακαλύψτε το Materia Prima με ένα κλικ εδώ

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός για να φας αν μένεις στο κέντρο

Her News

Πειραιάς: Σήμερα η μεγάλη συναυλία για την έναρξη των «Ημερών Θάλασσας 2023»

HerNews ka

Βρέχει; 6 πράγματα που μπορείς να κάνεις

Her News b