HerNews.gr
Μόδα

Νέα, τολμηρή συνεργασία από τoν οίκο Longchamp!

Πολύ πριν οι συνεργασίες αποκτήσουν δυναμική στην παγκόσμια μόδα, η Longchamp είχε ήδη συνεργαστεί με μεγάλη γκάμα καλλιτεχνών και σχεδιαστών.

Σχεδιαστών με τους οποίους ξεπέρασε τον εαυτό της, πυροδοτώντας τη δημιουργική ενέργεια που την χαρακτηρίζει ως ένα brand που συνέχεια ανανεώνεται.

Τώρα η Longchamp παρουσιάζει την τελευταία της – και ιδιαίτερα τολμηρή – συνεργασία:

Με το Emotionally Unavailable (EU), το σύγχρονο brand που ιδρύθηκε από δυο φίλους με κοινό δημιουργικό Πνεύμα τον Edison Chen και τον Kybum Lee.
Όπως με όλες τις καλές συνεργασίες, η τύχη έπαιξε τον ρόλο της.

Η διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος της Longchamp Sophie Delafontaine εξηγεί:

«Ανακάλυψα την EU όταν αγόρασα ένα μπλουζάκι για τον αδερφό μου στη Σαγκάη. Με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα για τους δημιουργούς του πίσω από αυτή την ετικέτα.»

Ο Edison Chen αφηγείται την ιστορία:

«Έτσι, η Sophie και εγώ συναντηθήκαμε τυχαία στην Ιαπωνία, απλά για να συναντηθούμε και να γνωριστούμε. Ένιωσα να ταιριάζουμε αρκετά καλά, οπότε αποφασίσαμε να βρούμε ένα project για να εργαστούμε μαζί.»

Όπως πολλοί σχεδιαστές πριν από αυτούς, η ΕU εμπνεύστηκε από το εμβληματικό Le Pliage® της Longchamp. Όχι μόνο για το unisex και διαχρονικό χαρακτήρα του, αλλά και για το απεριόριστο δυναμικό του για αμέτρητες καλλιτεχνικές εκφράσεις.

Οι 2 σχεδιαστές πίσω από την EU υπογράφουν με χιούμορ τη συνεργασία αυτή με ένα λογοπαίγνιο στο όνομα Longchamp: «Been a CHAMP a LONG time».

Η έμπνευση των σχεδιαστών έρχεται από τη δύναμη του μυαλού ενός πρωταθλητή μπόξερ, ο οποίος «τρέχει ακόμα και όταν δεν είναι στα καλύτερά του».

Ωστόσο, το ευρύτερο μήνυμά τους – ότι με την ίδια νοοτροπία-σκέψη, μπορούμε όλοι να είμαστε πρωταθλητές στη ζωή – αντανακλά επίσης την αισιόδοξη, δυναμική στάση της Longchamp.

Έντονα λευκά γράμματα στις μαύρες τσάντες Le Pliage®, δίνουν το σύνθημα που συνοδεύεται από το “Professional Heartbreaker” και την ματωμένη καρδιά, σήμα κατατεθέν της EU.

«Δεν προσπαθούμε να κάνουμε μια συλλογή εμπνευσμένη από το μποξ. Μιλάμε για το σκίρτημα της καρδιάς, τη βαθιά αγάπη και την αυτοδυναμία. Βρισκόμαστε όλοι σε αυτόν τον συνεχή αγώνα σχέσεων και συναισθημάτων – όχι μόνο στην αγάπη, αλλά με τα αδέλφια μας, τους γονείς μας, τους συναδέλφους μας.»
Edison Chen

Το σχέδιο “Been a CHAMP” είναι διαθέσιμο σε τέσσερις nylon εκδόσεις του Le Pliage® – μια τσάντα ώμου, ένα μικρό tote, ένα χαριτωμένο μίνι σακίδιο και μια τσάντα μέσης – ενώ επίσης είναι διαθέσιμη μια ευρύχωρη τσάντα ταξιδιού με print το πανέμορφο μοτίβο κόκκινων καρδιών της ΕU και του λογοτύπου της Longchamp με το άλογο και τον αναβάτη.

Όλες οι τσάντες διαθέτουν μια στάμπα ραμμένη που μοιάζει με πινακίδας κυκλοφορίας, την καρδιά της ΕU και το λογότυπο της Longchamp.

Οι Emotionally Unavailable έστρεψαν επίσης την προσοχή τους στη Le Pliage® Cuir, για την οποία χρησιμοποίησαν το λογότυπο της Longchamp με ένα τολμηρό τρόπο επηρεασμένο από την πυγμαχία.

Ως πολυταξιδεμένοι, οι σχεδιαστές έφεραν επίσης την προσωπική τους εμπειρία στην δερμάτινη τσάντα ταξιδιού, προσθέτοντας ρυθμιζόμενους ιμάντες, ώστε να μπορεί να μεταφέρεται ως σακίδιο καθώς και στον ώμο ή στο χέρι.

Η δερμάτινη γκάμα προϊόντων συμπληρώνεται από ένα μίνι tote με αφαιρούμενο ιμάντα ώμου, μια έξυπνη καρτοθήκη -πορτοφόλι-κλειδοθήκη με κορδόνι και μια μικροσκοπική τσάντα cross-body με το τύπωμα της καρδιάς και του λογοτύπου Longchamp να πρεσβεύουν.

“Been a CHAMP”

Η συνεργασία επεκτείνεται στην ένδυση που διαθέτει – παράλληλα με τα αξεσουάρ ένα φούτερ γκρι με κουκούλα με τα σχέδια “Been a CHAMP” ή τα λογότυπα εμπνευσμένα από την πυγμαχία.

«Για μένα, σε μια συνεργασία, αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι να διατηρήσουμε και τις δύο ταυτότητες. Νομίζω ότι αυτό που είναι πολύ επιτυχημένο σε αυτή τη συνεργασία, και στα προϊόντα που φτιάξαμε μαζί, είναι ότι μπορείτε να νιώσετε την αυθεντικότητα και την τεχνογνωσία της Longchamp και να νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη του Emotionally Unavailable.»
Sophie Delafontaine

Η συλλογή Longchamp x EU είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Digalakis και στη Longchamp Boutique.

Longchamp Boutique: Βουκουρεστίου 6

Digalakis Stores:
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5
Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

https://www.digalakis.com/products/longchamp-x-eu

Νεότερα Άρθρα

Μαγιό: Διάλεξε σωστά ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Her News

Cannes 2021 | Οι εμφανίσεις των celebrities στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ

Her News m

Oscars 2021: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Her News m

Leave a Comment