HerNews.gr
Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: “Είμαι αποτυχημένη μετά το διαζύγιο”

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν για το διαζύγιο της, η οποία με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε απο ψυχής στις αδελφές της, πως νιώθει αποτυχημένη που δεν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ. Ο τρίτος γάμος της Κιμ.

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι για τη ζωή της οικογένειας Καρντάσιαν, η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να ρίχνει όλες τις ευθύνες για το διαζύγιο πάνω της.

Νιώθω πλήρως αποτυχημένη, ομολογεί κλαίγοντας, η Κιμ στις αδελφές της!

Σε σκηνή από το ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, το οποίο έπειτα από 20 χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση ρίχνει αυλαία, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται συγκλονισμένη και απαρηγόρητη για το γεγονός πως ένας ακόμη γάμος της διαλύεται.

Η είδηση του διαζυγίου της από τον πασίγνωστο ράπερ Κάνιε Γουέστ έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ παγκοσμίως τον Μάρτιο, ενώ αργοτερα μαθεύτηκε πως η Κιμ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ακούγεται να λέει πως νιώθει αποτυχημένη που δεν κατάφερε να κρατήσει τον Κάνιε Γουέστ.

Η Κιμ Καρντάσιαν, μιλώντας στις αδελφές της, Κόρτνεϊ, Κάιλι και Κένταλ αναφέρεται εμγανώς ταραγμένη στον πρώην σύζυγό της, λέγοντας τα εξής:

«Πιστεύω ότι του αξίζει κάποια που μπορεί να υποστηρίξει κάθε του κίνηση. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα έπρεπε να έχει μια σύζυγο που τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα, που ταξιδεύει μαζί του και κάνει τα πάντα που δεν μπορώ εγώ».


ΗΚιμ Καρντάσιαν υπήρξε παντρεμένη με τρείς άντρες. Παλαιότερα ήταν με τον μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας και με τον μπασκετμπολίστα Κρις Χάμφρις. Ο τελευταίος γάμος της με τον Κάνιε Γουέστ όμως, ήταν αρκετά προβεβλημένος, ενώ από οι δύο σελέμπριτι απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

Νεότερα Άρθρα

Διάσημες γυναίκες μιλούν για τον λόγο που δεν έγιναν μητέρες

Her News

Chiara Ferragni – Fedez: Τίτλοι «τέλους» για το ζευγάρι

HerNews ka

Beyoncé: Κάηκε ολοσχερώς το πατρικό της σπίτι στο Χιούστον

HerNews ka