HerNews.gr
Beauty

Spray tan: Όσα θες να ξέρεις

Το spray tan είναι η πιο ασφαλής μέθοδος. Αλλά… γιατί;

Με τις συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο να είναι γνωστές σε όλους και από την άλλη πλευρά το σολάριουμ να χρησιμοποιεί ακτινοβολία, η οποία έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι συνδέεται με τον καρκίνο του δέρματος, το spray tan μένει ως επιλογή για ένα γρήγορο μαύρισμα.

Το spray tan έχει πλέον μπει στη beauty καθημερινότητά μας, χαρίζοντάς μας μια χρυσαφένια επιδερμίδα εύκολα και γρήγορα
Πάμε να δούμε όμως, λίγο πιο αναλυτικά, όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το spray tan πριν το κάνεις αλλά και κάποια πράγματα για μετά την διαδικασία.
Πριν το ραντεβού σου πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε ένα ντους γιατί τις επόμενες ώρες μετά το spray tan, θα πρέπει το δέρμα να μείνει στεγνό. Αν κάνεις αποτρίχωση, θα πρέπει να γίνει και αυτή νωρίτερα.
To spray tan είναι μια διαδικασία που γίνεται μέσα σε 15 λεπτά, εύκολα και γρήγορα και κρατάει περίπου 10 με 15 ημέρες  Άρα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να το επαναλάβεις.
Για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου όσο το δυνατό περισσότερο κάνε μπάνιο χωρίς έντονο τρίψιμο με το σφουγγάρι και επικεντρώσου οπωσδήποτε στην πολύ καλή ενυδάτωση μετά το ντους. Ένα ακόμη καλό tip για να συντηρήσεις το μαύρισμα είναι να χρησιμοποιήσεις μια αυτομαυριστική κρέμα για να κρατήσεις το μαύρισμα σου, όσο το δυνατόν περισσότερο.
Για τις γυναίκες, αν θέλετε να μαυρίσετε και στο πρόσωπο, καλό είναι να μην βαφτείτε αμέσως μετά.
Και μην ξεχάσεις ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ενυδατώσεις  σωστά το δέρμα σου και το μαύρισμά σου θα κρατήσει πολύ περισσότερο.
Ακολούθησε όλα τα παραπάνω και καλό μαύρισμα.

kellyΚέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebookhttps://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Ανδρομάχη: Υιοθέτησε το bold statement μανικιούρ της Κylie Jenner

HerNewskl

Selena Gomez: Άλλαξε τελικά το χρώμα των μαλλιών της σε ξανθό;

HerNewskl

Λάδι jojoba: Ιδανικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Her News