HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Summer lips: Όσα θες να ξέρεις από μια ειδικό

Το καλοκαίρι έφτασε και η διάθεση έχει ανέβει! Είμαι η Νάνσυ Μαντζούκη, είμαι επαγγελματίας Make-up Artist και είμαι εδώ να σας δείξω summer lips θα φορέσουμε φέτος στα χείλη μας!
Ε ναι λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι θα βάλουμε χρώμα στα χείλη σε matt αλλά και glossy υφές, με glitter ή χωρίς!

Αγαπημένο χρώμα για όλες τις εποχές είναι το κόκκινο… Έτσι λοιπόν και φέτος το καλοκαίρι είναι το must have χρώμα! Φλογερό και σαγηνευτικό κυριαρχεί στις τάσεις!!! Λαμπερό δέρμα και υπέροχα matt κόκκινα χείλη! Ταιριάζει απόλυτα σε ηλιοκαμμενη επιδερμίδα και συνδυάζεται με όλες τις στιλιστικές σας επιλογές!

Άλλο ένα δυνατό χρώμα που θα φορεθεί είναι το ροζ με μια δόση μωβ! Πιο ψυχρό λοιπον, για να δροσίσει τις καυτές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού! Δροσερό και άκρως κοριτσίστικο χρώμα! Το προτείνω σε πιο ανοιχτές επιδερμίδες συνδυάζοντας το με γυαλάδες στο πρόσωπο!

Το κοράλλι είναι το χρώμα του καλοκαιριού τόσο σε ρούχα όσο και στο μακιγιάζ μας!! Ταιριάζει σε όλα τα δέρματα και σε όλα τα χείλη!!! Συνδυάστε το και με πιο bronze σκιές στα μάτια που ταιριάζει απόλυτα! Μην ξεχάσετε να τονίσετε το μαύρισμα σας με bronze πούδρες και highlighter!

Μαυρισμένο δέρμα και glowy skin κάνει τέλειο συνδυασμό με καφέ και nude αποχρώσεις στα χείλη που φοριούνται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ! Θα το πρότεινα σε πιο σταρένιες επιδερμίδες έχοντας όμως κάνει ένα καλοσχηματισμενο περίγραμμα στα χείλη! Να προτιμήσετε πιο glossy υφή στο καφέ κραγιόν για το καλοκαίρι!

Άλλη μια τάση που έχει κυριαρχήσει στις πασαρέλες και όχι μόνο είναι το clear gloss συνδυάζοντας το απλά με ένα φυσικό περίγραμμα χειλιών! Διάφανο gloss λοιπόν, τονίζοντας άψογα τα χείλη μας χωρίς να έχουμε προσπαθήσει και πολύ!! Βάλτε gloss και λάμψτε!

Και μιας και μιλάμε για glossy Lips κάπου εδώ να σας πω ότι τα glitter ήρθαν για να μείνουν! Glitter στα χείλη σε όποια απόχρωση θέλετε! Ένα καλό tip είναι να πάρετε μια σκιά σας με έντονο glitter και να την αναμίξετε με ένα διάφανο gloss! Κάντε το και θα με θυμηθείτε!

Glowy skin και υπέροχα χρωματισμένα και τονισμένα χείλη και θα είστε η “Queen of summer”!

Να αγαπάτε τα χρώματα γιατί μας φτιάχνουν τη διάθεση!!! Και να μην ξεχνάτε την αντηλιακή σας προστασία!
Stay tuned για περισσότερες ιδέες!

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Τόλης Παπαδημητρίου: «Μου αρέσει η κωμωδία ως είδος. Δεν ξέρω τι μυστήρια ηδονή είναι αυτή!»

Her News

Μακεδονία Κουτσουμπέλη – Ξυλούρη: Η υποψήφια βουλεύτης του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τα χαρτιά της στο HerNews

Her News b

O Κώστας Ορφανίδης μιλά στο HerNews: «Θέλω να με ξέρουν για τα τραγούδια που γράφω και τραγουδάω»

HerNews ka