HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Knives Out 2 :Αποκλειστικό από τα γυρίσματα της ταινίας! 

Μετά την ταινία “The Enforcer” με τον Antonio Banderas που ξεκίνησε τα γυρίσματα της στην Θεσσαλονίκη ,το Χόλυγουντ συνεχίζει να επιλέγει την Ελλάδα αφού μια ακόμα ταινία ξεκίνησε τα γυρίσματα της στην χώρας μας. Ο λόγος για την ταινία “knives out 2”με την Kate Hudson και τον Daniel Craig που την Δευτέρα 28/6 ξεκίνησε τα γυρίσματα στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών !

Η πρώτη ταινία βγήκε στους κινηματογράφους το 2019 με τον Daniel Craig.Ο Daniel Craig ενσαρκώνει τον ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει έναν μυστηριώδη φόνο.Ο ίδιος συνεχίζει και στη δεύτερη ταινία “knives out 2”.

Ο Daniel Craig πρωταγωνιστεί μαζί με την υπέρλαμπρη Kate Hudson!

Συγκεκριμένα,στην δεύτερη ταινία, καλείται πάλι να εξιχνιάσει ένα μυστηριώδη φόνο.Και σε αυτή την ταινία συμπρωταγωνιστεί μαζί του κι η υπέρλαμπρη Kate Hudson !

Από την Κωνσταντινούπολη στις Σπέτσες!

Με ένα υπερπολυτελές σκάφος απο την Κωνσταντινούπολη έφτασαν οι Χολυγουντιανοί Ηθοποιοί στις Σπέτσες όπου μέσα σ αυτό γυρίστηκαν και κάποιες σκηνές ! Επειτα πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα μπροστά απο τον χώρο του Poseidonion Grand Hotel στην Ντάπια των Σπετσών !

Οι ηθοποιοί διαμένουν στο Πόρτο Χέλι όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα.

Αν και τα γυρίσματα συνεχίζονται ,ο ήλιος ήτν καυτός και η θερμοκρασία υψηλή.Παρά τις αντίξοες συνθήκες οι δύο σταρ-ηθοποιοί δεν έκαναν κανένα παράπονο.Οι δύο χολυγουντιανοί  ηθοποιοί αντιμετώπισαν το γύρισμα επαγγελματικά.

Ο φακός του HerNews βρέθηκε εκεί για να αποθανατίσει κάποια στιγμιότυπα των γυρισμάτων

Πλήθος από κόσμο βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας “knives out 2”.Αναλυτικότερα ήταν κυρίως ντόπιοι,τουρίστες και φανς των χολυγουντιανών ηθοποιών.Υπεύθυνοι από το καστ της ταινίας ζητούσαν κομπάρσους για τη ταινία.Κάποιοι από τους ντόπιους ταίριαζαν φυσιογνωμικά για τη συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας.

 

Η χολυγουντιανή  ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους την επόμενη χρονιά.

Ο φακός του HerNews βρέθηκε εκεί για να αποθανατίσει ,αποκλειστικά κάποια στιγμιότυπα των γυρισμάτων.Τα μέτρα ήταν δρακόντεια.Υπήρχε παντού security!

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Contact @:

Instagram: @sissygatzoudi

Νεότερα Άρθρα

Το κάλεσμα 3: Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω

Her News

Η Σαμάνθα Τζόουνς επιστρέφει στο «And just Like That» !

Her News

Φοίβος: Το 4 φορές πλατινένιο “γειά” γίνεται μιούζικαλ

Her News b