HerNews.gr
Αφιερώματα

«Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2021»: Ο Λευτέρης Λαζάρου μεγάλος νικητής

Απονεμήθηκαν και φέτος τα βραβεία ελληνικής κουζίνας από το περιοδικό «Αθηνόραμα». Ομεγάλος νικητής είναι ο γνωστός σεφ Λευτέρη Λαζάρου!

Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας που υπηρετούν την ελληνική γαστρονομία, έγινε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Ήταν μια βραδιά όπου οι ελληνικές γαστρονομικές δημιουργίες αναδείχτηκαν όχι μόνο μέσα από τις βραβεύσεις στα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς αλλά και μέσα από τα θεατρικά κείμενα της τελετής. Ο Λευτέρης Λαζάρου και πάλι πρωταγωνίστησε!

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, είχαν ως concept τα ιστορικότερα και επιδραστικότερα πιάτα ελληνικής κουζίνας των τελευταίων 30 ετών. Πιάτα που εντυπωσιάζουν και ταυτίζονται με την ελληνική γαστρονομία.

Η γαστρονομική κούρσα των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, του θεσμού που έχει ως σκοπό την ανάδειξη της εθνικής μας κουζίνας κορυφώθηκε αυτή την εβδομάδα με το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου να διατηρεί την πρωτιά με την κορυφαία βαθμολογία 16/20.

Ο σεφ Λευτέρη Λαζάρου

Ακολουθούν στην Αθήνα τα εστιατόρια Aleria στο Μεταξουργείο με 15/20, το GB Roof Garden, το Sense στη Διονυσιου Αρεοπαγίτου, το Artisanal Lounge & Gardens στην Κηφισιά, αλλά και ο Βασίλαινας που βρίσκεται στα Βριλήσσια.

Κατά τη διάρκεια της τελετής στο Makedonia Palace απονεμήθηκαν 49 βραβεία σε εστιατόρια όλης της Ελλάδας. Από την Κρήτη και την Κω έως το Αμύνταιο και τη Σαμοθράκη, τα οποία συγκέντρωσαν από την γευσιγνωστική επιτροπή του Αθηνοράματος και του Alpha Guide βαθμολογία από 14/20 και πάνω.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: Τιμά την Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου με μια συγκλονιστική φωτογράφιση

Her News

Οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις από το νέο βιβλίο της Britney Spears

HerNews ka

13 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

HerNews ka