HerNews.gr
Ελλάδα

Άντζελα Γκερέκου: Σταματά προσωρινά τα γυρίσματα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Το πένθος του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα του παιδιού της, Τόλη Βοσκόπουλου, προσπαθεί να διαχειριστεί αυτές τις δύσκολες ώρες η Άντζελα Γκερέκου. Θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της.

Η Άντζελα Γκερέκου γνώριζε την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, αλλά δεν περίμενε ότι θα έφευγε ξαφνικά τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και ενώ περίμενε να πάρει εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ON Time, η Άντζελα Γκερέκου είναι συντετριμμένη και σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ και η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Μάλιστα, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία, όπως το ίδιο και αυτός.

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα τελεστεί στο Α’ Νεκροταφείο σήμερα στις 15:00, ενώ με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Η παράκληση της Άντζελας Γκερέκου για την κηδεία

H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας ,στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός στη Ζάκυνθο: Αποκλειστικά και μόνο στις επιτρεπόμενες ζώνες οι επισκέπτες στο «Ναυάγιο» μετά την πτώση βράχων

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Όσα δήλωσε για τον θαλάσσιο τουρισμό και τον κλάδο του yachting για το 2024

HerNews ka

Νέος χάρτης Υγείας: Οι γιατροί θα πληρώνονται ανάλογα με τον αριθμό των ασθενών τους

Her News