HerNews.gr
Social News

Είναι έγκυος η Τούνη; Χαμός στο twitter!!

Η χθεσινή εμφάνιση της influencer Ιωάννας Τούνη, στο J2US προκάλεσε πολλά ερωτήματα με πολλούς χρήστες του twitter να αναρωτιούνται, «είναι έγκυος η Τούνη;».

Τα σχόλια αυτά, πυροδότησε το στενό φόρεμα που φορούσε η Ιωάννα Τούνη την ώρα που ήταν στην σκηνή και τραγουδούσε το «Τατουάζ» με τον Νικηφόρο.

Γνωστή για τις χυμώδεις καμπύλες της, το συγκεκριμένο φόρεμα κάπως τόνιζε την κοιλίτσα της. Όταν ολοκλήρωσε το τραγούδι με τον παρτενέρ της, ένα σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη έβαλε κι άλλο λάδι στην φωτιά.

Ο Νίκος Κοκλώνης, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη, είπε:

«Πολλά μπορώ να υποθέσω με αυτό το φόρεμα» και εκείνη απάντησε, «μην υποθέσεις τίποτα».

«Τα social media ασχολούνται με την κοιλίτσα της Ιωάννας και εάν μέσα της έχει το… Αλεξανδράκι (εννοώντας ότι περιμένει παιδί από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου) ή αν είναι το φόρεμα έτσι, θα μας πει η Ιωάννα γιατί στο twitter γίνεται χαμός», σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου στο celebrity room.

Και η Ιωάννα Τούνη της απάντησε:

«Παιδιά όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο, είναι απλά λίγο μεγαλύτερο το φόρεμα και έχει κάτσει η μπανέλα. Λες οι κριτές απόψε να μου έκαναν καλά σχόλια γιατί με είδαν ως εγκυμονούσα; Να φοράω τέτοια αν είναι, να βάλω το XL την επόμενη φορά»

Ο Νικηφόρος μίλησε για την Ιωάννα Τούνη, την «εγκυμοσύνη» της αλλά και το J2US:

Νεότερα Άρθρα

Ο Elon Musk σχολιάζει τις φωτογραφίες του στη Μύκονο με χιούμορ

Her News

Χρίστος Αντωνιάδης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Her News b

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τα πραγματικά της μαλλιά στο TikTok

HerNews ka