HerNews.gr
Διασκέδαση

Γιατί πρέπει να πας να διασκεδάσεις στον Πάνο Κιάμο

Το ξέρω ότι έχεις τάσεις φυγής αλλά να θυμάσαι ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή και το Posidonio Music Hall με τον Πάνο Κιάμο. Δεν σε παροτρύνω απλώς να πας, σε διατάζω.

Αν θέλεις να περάσεις πραγματικά ωραία, να χορέψεις, να κλάψεις, να γελάσεις και να ξεχαστείς πρέπει να πας. Χωρίς άγχος. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού. Μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι & οι τιμές είναι άκρως προσιτές. 

Το προηγούμενο Σάββατο είχα την χαρά να παρευρεθώ σε γενέθλια φίλης μου στον Πάνο Κιάμο. Πήγα με έναν ενδοιασμό ότι θα κοιμηθώ πάνω στο τραπέζι από την κούραση της εβδομαδας, καταλαβαίνετε…

Τελικά ακόμα κάνω ποδόλουτρο για τον πόνο των ποδιών από τον χορό. 

Θυμήθηκα παλιές αγάπες, μου ήρθε στο μυαλό η ξένοιαστη εποχή που πήγαινα λύκειο και άκουγα Πανό Κιάμο Νίκησες πάλι γράφοντας τους στίχους στα θρανία. Κατάλαβα ακόμα μια φορά ποσό ερωτευμένη είμαι με τον άνθρωπο μου ακούγοντας το “Χωρίς νερό μπορώ” μα πάνω απ όλα διασκέδασα με την ψυχή μου. 

Ο Πάνος Κιάμος είναι το πριν μας, το τώρα αλλά και το μετά. (Το έχει τραγουδήσει άλλωστε).  Όλοι έχουμε μια ανάμνηση όταν ακούσουμε κάποιο από τα σουξέ του – είναι και πολλά και οι αναμνήσεις αυτομάτως πολλαπλασιάζονται.

Σε ένα μαγαζί άκρως φωτεινό και διασκεδαστικό μπορείς να φτιάξεις αναμνήσεις ακούγοντας ένα πραγματικά πλούσιο πρόγραμμα. Μαζί του ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος και η εκρηκτική Έλενα Τσαγκρινού. Έχουν φροντίσει ακόμη και θέλεις να νιώσεις και λίγο ότι βρίσκεσαι σε ένα κλαμπάκι καθώς ο DJ Pitsi είναι εκεί για να δώσει την δική του νότα. 

Είσαι ακόμα εδώ; Πέμπτη σήμερα, μάζεψε την παρέα σου και κλείσε ραντεβού για αύριο & το Σάββατο για το Posidonio Music Hall! Η διασκέδαση ανήκει στον Πάνο Κιάμο!

https://posidonio.com

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Νεότερα Άρθρα

ΔΥΝΑΤΑ – ΤΑ στον Πάνο Κιάμο: Το backstage video που έγινε viral

Her News

Οδηγός για να φας αν μένεις στο κέντρο

Her News

Μπραντ Πιτ – Τζορτζ Κλούνεϊ: Αναζωπυρώνουν τη χημεία τους στην οθόνη στην επερχόμενη ταινία “Wolfs”

HerNews ka