HerNews.gr
Social News

Follow request στο Instagram: Ποιος το αγνοεί

Είδατε κάποιον που σας αρέσει για πολλούς λόγους και στείλατε αίτημα, Το προφίλ του όμως είναι κλειστό. Πως ξέρουμε αν δεν το έχει δει ή απλά μας απορρίπτει; 

Επιστρέφοντας σε εποχές Facebook λοιπόν στείλατε το follow/friend request και περιμένετε. Και ξέρετε ότι θα το δουν. Είτε θα το δεχτούν, είτε θα το απορρίψουν, είτε θα το αφήσουν εκεί, να υπάρχει (αν με ρωτάς αυτό είναι το χειρότερο). Αν κάνουν το πρώτο, θα το μάθετε. Για τα δύο τελευταία, ωστόσο, δεν θα να ενημερωθείτε.

 

 

Υπάρχει τρόπος να καταλάβετε αν κάποιος απλώς σας αγνοεί όμως, χωρίς να μπαίνετε στο προφίλ του κάθε μέρα. Βέβαια μπορεί να μην θες απλά να ασχοληθείς τόσο. Σε περίπτωση όμως που θες έχουμε τον τρόπο, αναλυτικά.

Προκειμένου να δείτε τη λίστα με τα αιτήματα που έχετε στείλει, θα πάτε στις ρυθμίσεις. Κανονικά, μπαίνετε στο προφίλ σας, κάνετε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές, επιλέγετε «Ρυθμίσεις» (Settings) κι από εκεί την «Ασφάλεια» (Security). Έπειτα, πηγαίνετε στην «Πρόσβαση Δεδομένων» (Access Data), όπου βρίσκονται τα πάντα.

Με λίγη υπομονή και λίγο scrolling, θα φτάσετε στη λίστα των αιτημάτων που παραμένουν για έγκριση. Το επιλέγετε και, αν δείτε ότι κάποιος σας αγνοεί, απλώς ακυρώστε το αίτημά σας. Και πολύ ασχοληθήκατε.

 

Νεότερα Άρθρα

Άντζελα Δημητρίου: Η πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη εγγονή της

HerNews ka

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ έγιναν παππούδες – Η φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής τους

Her News

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει αν θέλει περισσότερα παιδιά μετά τη γέννηση της κόρης της μέσω παρένθετης μητέρας

HerNews ka