HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Γιατί δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου;

Είστε χρόνια  μαζί, ίσως πάνω από πέντε. Έχετε πάρει την μεγάλη απόφαση της συγκατοίκησης  και όλα οδεύουν προς τον γάμο. Αν αναρωτιέσαι όμως για ποιον λόγο ο καλός σου ακόμα δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμου, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω κάποιες από τις πιθανές αιτίες που τον έχουν καθυστερήσει.

Τα οικονομικά είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. 

Γενικά το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για την ενήλικη ζωή μας. Αν ο αγαπημένος σου δεν βγάζει αρκετά χρήματα ή δεν έχει οικονομίες, μπορεί αυτά να του δημιουργούν ανασφάλεια και να μην τον αφήνουν να νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του. Και εδώ φυσικά του δίνω ένα δίκιο. 

Δεν είναι ακόμα σίγουρος

Υπάρχει και η πιθανότητα, το ταίρι σου να μην είναι σίγουρο ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα μαζί σου. Όπως και να έχει, αν καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο, κάνε μια ειλικρινή και ανοιχτή κουβέντα με τον σύντροφο σου και αν δεν βγαίνει μεταξύ σας, λύστε το. Θα τον βοηθήσεις.

Ο γάμος τον φοβίζει 

Μπορεί πολύ απλά, το αγόρι σου να φοβάται. Ναι, σου φαίνεται κάπως ανόητο, αλλά πολλοί άνθρωποι φοβούνται ένα επόμενο βήμα που θα τους φέρει περισσότερες ευθύνες και βάρη και θα τους οδηγήσει σε μια πιο ενήλικη πραγματικότητα.

 

Τέλος, ίσως απλά σου το κρατάει για έκπληξη, οπότε υπομονή..

Νεότερα Άρθρα

Dating apps: Πώς θα αποκτήσεις περισσότερα μηνύματα;

HerNewskl

Η γλώσσα του σώματος στους άντρες: Τελικά σε θέλει;

Her News

Το να κοιτάμε τον ουρανό μας φτιάχνει τη διάθεση

Her News