HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Η γλώσσα του σώματος στους άντρες: Τελικά σε θέλει;

Η γλώσσα του σώματος στους άντρες είναι πολύ σημαντική και ναι μπορεί να δείξει αν το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο προς τα εσένα. 

 Καταρχάς ανασηκώνει τα φρύδια του και «χαμογελούν» και τα μάτια του.

Οι άνθρωποι τείνουν να «ανοίγουν» περισσότερο τα μάτια τους όταν τους αρέσει αυτό που βλέπουν. Επίσης τα αληθινά χαμόγελα δεν περιορίζονται στο στόμα. Αν το χαμόγελό του απλώνεται σε όλο του το πρόσωπο, αυτό σημαίνει ότι τον επηρεάζεις θετικά και ότι θέλει να σε δει. 

Το ότι σου μιλάει χωρίς να σε κοιτάζει δεν είναι πάντα κακό.

Μη βιαστείς να τον κρίνεις αρνητικά επειδή σου μιλάει με το πρόσωπό του στραμμένο αλλού. Αν κάνει μια προσπάθεια να βρει κοινά ενδιαφέροντα, η γλώσσα του σώματος μπορεί να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά του (είναι ντροπαλός) και μπορεί πραγματικά να τον έχεις σαγηνεύσει.

Φέρνει το σώμα του και γυρίζει προς το μέρος σου

Η λεκάνη είναι δείχνει την φορά και την  στάση του σώματος. Αν είναι στραμμένη προς εσένα κάτι κάνεις καλά. Αν τραβάει τη λεκάνη του μακριά σου, δεν είναι ελπιδοφόρο. 

Αγγίζει το γόνατό σου ή μαζεύει τα μαλλιά σου πίσω από το αφτί σου.

Όταν κάνει μια φυσική επαφή με μια άσχετη αφορμή, είναι μια δοκιμή για να δει πώς αντιδράς στο άγγιγμά του. Επίσης γενικά θέλει αν σε αγγίζει οπότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι. 

Νεότερα Άρθρα

Οργασμός: Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ

Her News

Σεξ και ζέστη: Έτσι θα το απολαύσετε

Her News b

Αν τα χρήματα μετρούνταν σε χρόνο, θα διάλεγες να ζήσεις αιώνια;

Her News