HerNews.gr
BRIDE NEWS

Χειμωνιάτικο Νυφικό Μακιγιάζ – Οι ωραιότερες προτάσεις

Το μακιγιάζ είναι ίσως η σημαντικότερη λεπτομέρεια της νυφικής σας εμφάνισης!

Το πρόσωπο είναι αυτό που θα εκφράσει τη χαρά, την αγάπη και τη συγκίνηση της υπέροχης αυτής στιγμής του γάμου. Για το λόγο αυτό δώστε προσοχή στον επαγγελματία μακιγιέζ που θα επιλέξετε για να αφεθείτε στα χέρια του. Μιλήστε μαζί του, γίνετε σαφείς πώς έχετε φανταστεί την εικόνα σας.

Δεν είναι κακό να τολμήσετε κάτι διαφορετικό από το μακιγιάζ που συνηθίζετε στην καθημερινότητά σας. Δώστε ένταση, προσεγγίστε όποιο ύφος και στυλ σας αρέσει. Μη ξεχνάτε ότι τη μέρα αυτή είστε νύφη.

Ήρθε η στιγμή να γίνει πραγματικότητα η νυφική εικόνα σας όπως την έχετε φανταστεί από μικρή. Ρομαντική; Δυναμική; Παιχνιδιάρα; Τολμηρή;
Κάθε χρόνο έρχεται μια νέα τάση στο χώρο του μακιγιάζ, αυτό αν μας επιτρέπεται θα το μεταφράζαμε ως νέες ιδέες. Συλλέξτε τες, ξεχωρίστε τες και δοκιμάστε όποια σας ταιριάζει στο πρόσωπο, στην προσωπικότητα και ύφος του νυφικού σας.

Ο χειμώνας είναι μια εποχή που φέρνει στο μυαλό μας την αίσθηση της ανάγκης για ζεστασιά. Το μαύρο, το καστανό του καμένου ξύλου στο τζάκι, το κόκκινο της φωτιάς και το λευκό της ψύχρας και του χιονιού ίσως είναι τα χρώματα της εποχής. Για τους χριστουγεννιάτικους γάμους το glitter και το χρυσό είναι απαραίτητες λεπτομέρειες.

Δες περισσότερα στο Ετοιμάζω γάμο! 

Νεότερα Άρθρα

Καλεσμένη σε βάπτιση: Outfits για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Her News

Αξεσουάρ για τον πιο στυλάτο χειμωνιάτικο γάμο

Her News

Φορέματα για γάμο: Πως να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει

Her News