HerNews.gr
Ψυχαγωγία

And Just like that: Έτσι θα δικαιολογηθεί η απουσία της Σαμάνθα από τη σειρά

To Sex and the city επιστρέφει ικανοποιώντας την απαίτηση εκατομμύριων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο, που ανυπομονούσαν για τη συνέχεια. Και μάλιστα με νέο όνομα: “And Just like that”. Οι πρωταγωνίστριες στη σειρά ήταν τέσσερις, έγιναν όμως τρείς, καθώς η Σαμάνθα Τζοουνς δε θα συμμετάσχει στο reboot της αγαπημένης σειράς των γυναικών.

Τώρα που ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής η απουσία της Σαμάνθας απο τη σειρά είναι ένα μεγάλο αγκάθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail , η Κάρι και η Σαμάνθα θα τσακωθούν άσχημα γιατί η πρώτη θα θελήσει να σταματήσει την επαγγελματική τους σχέση. Μπορεί αυτό μην ικανοποίησε τους θαυμαστές, αλλά μάλλον το σενάριο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα..

Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες έγιναν είδωλα, με τις νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ακολουθούν τα βήματά τους. Η σειρά «Sex and the City» προβλήθηκε για έξι σεζόν στο HBO από το 1998 έως το 2004. Βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο της Candace Bushnell του 1996 και έγινε η έμπνευση για δύο ταινίες.

Το τρέιλερ φαίνεται να αποκαλύπτει ότι οι τρεις γυναίκες είναι ακόμα παντρεμένες, τουλάχιστον προς το παρόν ενώ έχει και vintage χιούμορ τύπου «Sex and the City». Η σεζόν των δέκα επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου με δύο επεισόδια και θα κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη έως 3 Φεβρουαρίου.

Το voiceover στο trailer το κάνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ λέγοντας:

«Λένε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει στην συνέχεια πως υπάρχει ένα «νέο κεφάλαιο» στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. «Και καθώς η ιστορία ξετυλίγεται, η πόλη επανεφευρίσκεται και έτσι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο».

Οι guest stars στη νέα σειρά, εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο, συμπεριλαμβανομένου του Noth, ως Mr Big, που φιλάει την Parker στην κουζίνα τους.

 

Νεότερα Άρθρα

«Απο το φαίνεσθαι στο είναι» – Ταξίδι στο μύθο του Δημήτρη Μανίνη

Her News

Λάμψη στον 70ο Διαγωνισμό Ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ 2022

Her News

5 ταινίες στο Netflix που δεν θέλεις να χάσεις

Her News