HerNews.gr
CELEBRITIES

Κάτια Δανδουλάκη: “Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω”

Κάτια Δανδουλάκη-hernews

H Kάτια Δανδουλάκη μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που κλήθηκε να αντιμετώπισει με την κατάθλιψη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, τονίζοντας πως:

“Όταν ήμουν σε μια μεγάλη κρίση κατάθλιψης που εκεί δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, ζήτησα ιατρική βοήθεια, ψυχιάτρου, αλλά και αυτογνωσίας. Κι έτσι, συγχρόνως με τα δύο, μπόρεσα και βγήκα από το σκοτεινό τούνελ που είχα μπει. Χρειαζόμουν και βοήθεια φαρμάκου και συγχρόνως βοήθεια για να μπω μέσα στην ψυχή μου”

Τι ανέφερε η Κάτια Δανδουλάκη για τον χαρακτήρα της;

Η ίδια εξομολογήθηκε στην κάμερα του “Happy Day” ότι “ασχολούμαι πάρα πολύ με την εξωτερική μου εμφάνιση γιατί είναι και η δουλειά μου αυτή. Από μικρή ήμουν πολύ κοκέτα. Δεν είμαι καθόλου ωραιοπαθής, αλλά μου αρέσει πάντα να είμαι περιποιημένη, ακόμα και μέχρι το περίπτερο να πάω”.
Κλείνοντας τη συνέντευξη, η ηθοποιός θέλησε να αναφερθεί στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως “‘έχω πολλά σχέδια για το μέλλον, τηλεοπτικά και θεατρικά. Δεν θα με δείτε άμεσα στην τηλεόραση”. 
Κάτια Δανδουλάκη-hernews
Η Κάτια Δανδουλάκη είχε βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς είχε πάρει θέση για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς είχε δηλώσει πως:
“Η ψυχή μου δεν αντέχει την καταπίεση του ανθρώπου στον άνθρωπο» τόνισε αρχικά η ηθοποιός. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταπιέζει τον άλλον, να του φέρεται άσχημα. Ο καθένας είναι ένας μικρός θεός. Έκανα κάτι που η ψυχή μου το ήθελε. Δεν έκανα τίποτα ηρωικό. Ήταν η φυσική συνέπεια του τι αισθανόμουν. Δεν μπορώ όχι μόνο εγώ ν υφίσταμαι καταπίεση αλλά ούτε να βλέπω άλλον να υφίσταται. Αν μπορώ να πάρω μέρος θα πάρω. Έχω μάθει να μην κριτικάρω. Έχω μάθει να μην κάνω κριτική πάνω σε ανθρώπινο ον γιατί δεν ξέρω που ξεκινάνε οι πληγές του. Δεν είναι συνένοχος όποιος δεν κάνει κάτι. Δεν ξέρω τι σημαίνει μέσα του το “φοβάμαι” και το “δεν έχω την τόλμη”. Καταλαβαίνω την ανθρώπινη αδυναμία αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να αγγίζει κανέναν υποτιμητικά και να τον χρησιμοποιεί για κανένα λόγο”. 

Κάτια Δανδουλάκη-hernews

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα για DWTS”: “Δεν πέρασα καλά, δεν με συμπαθούσαν οι άνθρωποι”

HerNewskl

Μαρία Κορινθίου: «Κουβαλάω τα σημάδια που μου άφησε η επιλόχειος κατάθλιψη»

Her News

Νικηφόρος: “Λίγο πολύ πάντα κάποιος που είναι πιο δυνατός από εμάς θα μας επιβάλλει πράγματα”

HerNewskl