HerNews.gr
Σχέσεις

Μήπως δεν σε θέλει;

Ερωτικά παιχνίδια  της καρδιάς που άλλοτε μπορούν να σε στείλουν στον έβδομο ουρανό κι άλλοτε να σε να κλαις με μαύρο δάκρυ. Πρέπει να μάθεις από νωρίς να αναγνωρίζεις τα σημάδια για το αν σε θέλει. Τα πράγματα τις περισσότερες φορές είναι ολοφάνερα μα δεν τα βλέπουμε.  

Καταρχάς δεν σε θέλει αν δεν σου τηλεφωνήσει να βγείτε.
 Ακούγεται παλιομοδίτικο, αλλά όταν ένας άνδρας γουστάρει μια γυναίκα, της ζητάει να βγουν και της τηλεφωνεί συνέχεια. Αν ενδιαφέρονται θα βρούν χρόνο έστω για ένα μήνυμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Και εσύ αυτό δεν κάνεις; 

Επίσης, αν η επικοινωνία σας κόβεται και δεν την αποκαθιστά, είναι σκούρα τα πράγματα. Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι ερωτευμένοι δεν αισθάνονται και ιδιαίτερη χαρά όταν δεν μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το άτομο που τους έχει πάρει τα μυαλά, σε αντίθεση με κάποιους, που όταν πάψουν να ενδιαφέρονται, σταματούν να παίρνουν τηλέφωνο, να στέλνουν μηνύματα. 

Τέλος και ίσως το πιο σημαντικό είναι να δεις από νωρίς αν θέλει να σε κάνει κομμάτι της ζωής του. Να σε γνωρίσει στους φίλους του, να σε καλέσει σπίτι του κλπ. 

Αν προτιμάει να κυκλοφορεί χωρίς να τον συνοδεύεις και δεν σε καλεί ποτέ μαζί του πρέπει να σκεφτείς καλύτερα το γιατί!

 

Νεότερα Άρθρα

Υπάρχει ο έρωτας μετά τα 40;

Her News

4 λόγοι για να μην δώσεις δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σου

Her News b

Τα 3 ‘’ΜΑΣ’’ που κάνουν μια ερωτική σχέση υγιή

Her News