HerNews.gr
Ελλάδα

Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του είχε προειδοποιήσει τη σύζυγό του – «Δεν ξέρω πώς την τούμπαρε»

Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του είχε προειδοποιήσει τη σύζυγό του – «Δεν ξέρω πώς την τούμπαρε»

Μετά τον σάλο για τον κρυφό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ακόμα μία αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας να ταρακουνήσει τα νερά.

Η πρώην σύντροφός του, η οποία είχε διαπομπευτεί στο διαδίκτυο από τον παρουσιαστή των “Ράδιο Αρβύλα” με διαρροή των προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα είχε μιλήσει με τη σύζυγο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στάθης Παναγιωτόπουλος-hernews

Πιο συγκεκριμένα, την είχε συναντήσει, την είχε προειδοποιήσει και της είχε αποκαλύψει πως τον είχε πάει στα δικαστήρια για την εν λόγω υπόθεση.

«Τη συγκεκριμένη κοπέλα τη γνώρισα τον περασμένο Ιούλιο γιατί πήγε να δουλέψει σεζόν στο μαγαζί του. Σύναψαν σχέση. Εγώ μέσα Αυγούστου την ενημέρωσα σχετικά. Της είπα τι έχει κάνει, ότι έχει δικαστήριο σε έναν μήνα και προσπαθεί να γλιτώσει και όλα αυτά… Την ενημέρωσα κυρίως περισσότερο για να τη σώσω, για να μην πάθει τα ίδια. Παρά το γεγονός ότι η κοπέλα τα έμαθε όλα αυτά, δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και εν τέλει παντρεύτηκαν… Νομίζω τώρα τον Οκτώβριο» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live.

Όπως φαίνεται η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τώρα ξεκίνησε…

Νεότερα Άρθρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κρίθηκε ένοχη από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας

HerNews ka

Κλειστά & αύριο καταστήματα και τράπεζες στην Αττική -Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Her News b

Τι αλλάζει με τα τατουάζ – Απαγορεύονται τα μελάνια

Her News