HerNews.gr
Γνώμες

Μήπως το “The Bachelor” είναι εκπαιδευτικό; 3 + 1 πράγματα που μάθαμε από το reality αγάπης

Μήπως το The Bachelor είναι εκπαιδευτικό; 3 + 1 πράγματα που μάθαμε από το reality αγάπης

Φτάσαμε στο τέλος της δεύτερης σεζόν του The Bachelor στην Ελλάδα. Βέβαια,  ο κόσμος, ακόμα είναι διχασμένος με την φύση της συγκεκριμένης εκπομπής.

Το The Bachelor είναι ένα reality κατά το οποίο 20 ανύπαντρες γυναίκες συγκατοικούν για ένα χρονικό διάστημα σε μια υπερπολυτελείς βίλα και έχουν ως στόχο να προσελκύσουν και να κερδίσουν την καρδιά του Bachelor. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει δεχθεί τις χειρότερες κριτικές καθώς θεωρείται ότι υποβιβάζει το γυναικείο φύλο. Παρά το γεγονός αυτό, φαίνεται 2 χρονιές τώρα, να έχει απήχηση στο κοινό, σύμφωνα με τα νούμερα που κάνει. 

Έχοντας παρακολουθήσει το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα 2 συνεχόμενες χρονιές, για διάφορους λόγους έρχομαι στο εξής συμπέρασμα : Μήπως τελικά το The Bachelor έχει να μας διδάξει κάτι;

Αυτά είναι τα 3 βασικότερα πράγματα που μπορείς να μάθεις από το reality αγάπης 

• Μην δίνεις το 100% σου σε κάποιον που δεν είναι 100% εκεί για εσένα

Βλέπουμε τις επίδοξες νύφες να κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα για τον πολυπόθητο Εργένη, και στο τέλος της ημέρας εκείνος μπορεί να επιλέξει κάποια άλλη ..

• Μην θαμπώνεσαι από τα πρώτα εντυπωσιακά ραντεβού

Όπως και στην εκπομπή αυτή, στην αρχή όλα είναι τόσο ρόδινα, τα ραντεβού είναι ονειρικά, οι υποσχέσεις αμέτρητες. Αλλά αυτά είναι μόνο μέχρι να δέσει κάτι. Έπειτα, ούτε ραντεβού , ούτε τίποτα.

• Πάντα να θυμάσαι ότι μπορεί να παραμονεύουν άλλες ..19

Θυμίζει η όλη κατάσταση του The Bachelor λίγο την πραγματικότητα στην οποία ζούμε ; Σίγουρα ναι, καθώς είναι πολλές οι φορές που ενώ εμείς νομίζουμε ότι είμαστε η 1 και η μοναδική , τελικά στα dm του «εργένη» μας , κυκλοφορούν πολλές ακόμα..

Το πιο σημαντικό όμως που μας μαθαίνει αυτό το reality αγάπης είναι να μην ξεχνάμε την αξία μας, να μην ρίχνουμε τον εαυτό μας για κανέναν και να σεβόμαστε τους άλλους, αλλά πάνω από όλα τον ίδιο μας τον εαυτό.

Νεότερα Άρθρα

Do & Don’ts πριν γίνεις 30 χρονών

Her News

Μέτρον άριστον ή όλα στο κόκκινο; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Her News

HisStories 13: “Να θυμασαι να δίνεις όσα αντέχουν…”

Her News b