HerNews.gr
CELEBRITIES

Μιμή Ντενίση: “Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν”

Μιμή Ντενίση-hernews

Η Μιμή Ντενίση δε μάσησε τα λόγια της όσον αφορά το περιστατικό στον αέρα του “Στούντιο 4”.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου είχε βρεθεί η Μιμή Ντενίση. Η ίδια δε μπορούσε να μην αναφερθεί στο γεγονός πως οι δύο παρουσιαστής της εκπομπής δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη το θέατρο της.

Έτσι, η λαμπερή ηθοποιός δεν είχε διστάσει να το σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η ίδια είχε φανεί τότε ενοχλημένη, καθώς είχε αναφέρει ότι:

“Δεν δέχομαι τη συγγνώμη – Εσείς βλέπετε τις παραστάσεις βάσει φιλίας, ενώ εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!”

Μιμή Ντενίση-hernews

Η Μιμή Ντενίση ξεκαθάρισε ανοιχτά τη θέση της

Η Μιμή Ντενίση τόνισε πως δεν είχε ενοχληθεί τον αέρα του magazino της ΕΡΤ1. Η συγκεκριμένη συζήτηση έγινε σε μια άκρως χιουμοριστική διάθεση, το οποίο είναι επιτρεπτό λόγω της χρόνιας φιλίας τους.

Όλα αυτά θέλησε να τα ξεκαθαρίσει χωρίς να θέλει να κρύψει τίποτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα η Μιμή Ντενίση έγραψε πως:

“Ειδικότερα, η Μιμή Ντενίση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία από το πλατό και σημείωσε στη λεζάντα του post: “Η @nancyzabetoglou και ο @thanasis__anagnostopoulos , είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα σάιτ ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπη”.

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: “Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη”

HerNewskl

Jennifer Lawrence: Η εμφάνιση της με φόρεμα του οίκου Dior

HerNewskl

Αντώνης Κανάκης σε πρώην Παναγιωτόπουλου: “Πόσο πολύ θα ήθελα να είχες έρθει να μας είχες βρει και να μας πει τι έχει συμβεί”

HerNewskl