HerNews.gr
Social News

Ελεονώρα Μελέτη: H ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγο της Θοδωρή Μαροσούλη

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

Το ζευγάρι έκλεισε σήμερα 4 χρόνια ευτυχισμένοι γάμου και η γνωστή δημοσιογράφος του MEGA θέλησε να μοιραστεί αυτήν την ευχάριστη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια πολύ σπάνια τρυφερή δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία είναι αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ερωτική εξομολόγηση

Η ίδια δε μπορεί να κρύψει την αγάπη της για εκείνον  και έγραψε τα παρακάτω τρυφερά λόγια στον Θοδωρή Μαροσούλη.

“Αποφεύγω να κάνω αναρτήσεις, τοποθετήσεις κ εξομολογήσεις για τον σύζυγο, και γιατί είναι κ ο ίδιος χαμηλών τόνων, αλλά κ γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για οτιδήποτε λοιπόν δεν μπορώ να ελέγξω κ να προβλέψω, δεν είμαι πάντα αυθόρμητη. Σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί για μένα είναι παράσημο τα 4 χρόνια γάμου.Σιγά τα πολλά θα μου πεις. Όμως στις μέρες μας, στην εποχή μας, κάθε χρόνος γάμου, είναι πέρα από ακόμα ένας χρόνος κοινής πορείας, κ ένας ακόμα χρόνος αμοιβαίας προσπάθειας για το οτιδήποτε”.

Ελεονώρα Μελέτη-hernews

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος προσέθεσε πως:

Για κάποιους ανθρώπους για τους οποίους ο γάμος δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, από φόβο στη δέσμευση κ όχι από αντίρρηση ή από φιλοσοφία, το “μέτρημα” έχει άλλη αξία. Κάποιοι που μας γνωρίζουν, τον αποκαλούν “ήρωα” κ “άγιο άνθρωπο”.  Είμαι σίγουρη όμως πως αν ο Θοδωρής μιλούσε δημόσια για μένα, θα είχε πολλά καλά να εξομολογηθεί. Απλά τα καλά τα δικά μου, δεν τα διαφημίζω, δεν τα μοιράζομαι. Και σίγουρα δεν τα δίνω εύκολα. Έχει κ αυτός τα “στραβά του” αλλά ειναι λιγότερα από τα καλά του! Να ξεκινήσω με το ότι είναι μικρότερος! Ξέρεις τι σημαίνει να σε λένε Κούγκαρ? Κ απαντώ: Ξέρεις τι είναι να έχεις ΤΟ τεκνό? Δεύτερον έχει τις χειρότερες παντόφλες που έχω δει στη ζωή μου. Κ δεν παθαίνουν τίποτα οι σιχαμένες, 4 χρόνια οι ίδιες”.

Δες τη συνέχεια της δημοσίευσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα, παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές”

HerNewskl

Σοφία Αλατζά: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

HerNews ka

Άννα Βίσση: Δείχνει στον Νίκο Καρβέλα το νέο της video clip και εκείνος… κοιμάται

Her News