HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Survivor 2022: Τσακωμοί, ο νέος Τριαντάφυλλος και το φαβορί

Survivor 2022: Τσακωμοί, ο νέος Τριαντάφυλλος και το φαβορί

Πρεμιέρα για το ριάλιτι επιβίωσης είχαμε την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια διακρίναμε πολλά. 

Σε μια χρονιά που η μυθοπλασία έχει μπει δυναμικά στα σπίτια μας και στις προτιμήσεις του κοινού, το Survivor ήρθε με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της τηλεθέασης. Η αλήθεια είναι ότι συγκριτικά με τα προηγούμενα ριάλιτι και shows που μεταδόθηκαν από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν , πήγε πολύ καλύτερα στα νούμερα τηλεθέασης. Με την παραγωγή ναι παίρνει μια ανάσα ανακούφισης.  

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είδαμε ίντριγκες και εντάσεις κυρίως στην ομάδα των Διάσημων. Την αρχή έκανε ο τραγουδιστής Βαλάντης που στον προσωπικό χρόνο τους on παρουσίασε τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Χατζηγεωργίου ως έναν άνθρωπο με έντονες «αρχηγικές τάσεις». Κάτι που φάνηκε να τον ενοχλεί.

Αντίστοιχα στον αγωνιστικό χώρο ακούσαμε τα πρώτα υβριστικά σχόλια από το μοντέλο και influencer Βρισηίδα Ανδριώτου προς την αντίπαλο της Ασημίνα. Με αφορμή μια λάθος κίνηση της τελευταίας κατά  την διάρκεια του αγωνίσματος. 

Όσο για τον πιο πολυσυζητημένο παίκτη της προηγούμενης σεζόν, Τριαντάφυλλο, φαίνεται ήδη να έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Βαλάντης έχει μπει για τα καλά στον ίδιο ρόλο. Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι η χαμηλή απόδοση του στα run των αγωνισμάτων. Αλλά και η μεγαλύτερη σε σχέση με τους υπολοίπους ηλικία. Το κλασσικό «μοιρολόι» σύμφωνα με το twitter που έχει πάρει φωτιά από την Κυριακή το βράδυ. 

 

Ο νικητής της καρδιάς μας , και ίσως και του επάθλου, είναι αδιαμφισβήτητα ο Γιωρίκας Πηλίδης. Ο πρωταθλητής ελεύθερης πάλης , που αγωνίζεται με την ομάδα των Διάσημων.

Ο 22χρονος πρωταθλητής, γνωστός και ως «χρυσό παιδί της πάλης» , διδάσκει από τα πρώτα λεπτά των επεισοδίων ήθος. Όσο για τις ικανότητες του στα αγωνίσματα, ο κόσμος τον έχει κηρύξει ήδη ως νέο Ντάνο. ​Εγώ θα τολμήσω να πω ότι πρόκειται για μια ακόμα καλύτερη περίπτωση. Ο χρόνος θα δείξει.. 

Το σίγουρο όμως είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι πολύ καλά διαβασμένοι. Αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια!

Νεότερα Άρθρα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: “Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. To πρόσωπο μου είχε πρηστεί”

HerNewskl

Γιώργος Καρτελιάς: Η απάντησή του για το εάν θα αντικαταστήσει στον Μάρκο Σεφερλή – Τι είπε για την Ελίνα Παπίλα

Her News b

«MEGA STORIES» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου

Her News