HerNews.gr
Ψυχολογία

Single την νέα χρονιά; 3 λόγοι για να το εκτιμήσεις 

Single την νέα χρονιά; 3 λόγοι για να το εκτιμήσεις 

Μήπως η νέα χρονιά σε βρίσκει single ; 

Αν έχεις μελαγχολήσει επειδή βλέπεις παντού στους στολισμένους δρόμους ερωτευμένα ζευγαράκια. Αν στεναχωριέσαι επειδή χώρισες πρόσφατα. Αν βλέπεις ρομαντικές ταινίες και απογοητεύεσαι επειδή δεν ζεις και εσύ τον έρωτα των εορτών , και επειδή δεν θα δώσεις το αναμενόμενο Πρωτοχρονιάτικο φιλί, τότε σταμάτα! Συγκεντρώσου , και δες επιτέλους τα θετικά του να σε βρει το 2022 single. 

Νέα χρονιά, νέες ευκαιρίες λένε όλοι, και εσύ κάθεσαι και στεναχωριέσαι επειδή είσαι μόνη ; Η απάντηση που ψάχνεις αυτές τις μέρες είναι εδώ. Όχι δεν θα στεναχωρηθείς, δεν θα σε πάρει από κάτω. Για την ακρίβεια πρέπει να χαρείς και να εκτιμήσεις την κατάσταση αυτή.

Αυτοί είναι λοιπόν οι 3 λόγοι που είναι καλύτερο να σε βρει το 2022 single

• Το 2022 θα ξεκινήσει χωρίς τσακωμούς.

Οι παλιοί έλεγαν ότι όπως ξεκινάει ο χρόνος, έτσι θα συνεχίσει να είναι. Αν ήσουν σε σχέση σίγουρα θα υπήρξε κάποιος τσακωμός αυτές τις μέρες. Λίγο η πίεση των εορτών , λίγο τα οικογενειακά τραπέζια, λίγο η κίνηση στους δρόμους, δεν θέλει πολύ για να φουντώσει ένας τσακωμός. Αν είσαι single όμως, όλο αυτό το αποφεύγεις, και ο νέος χρόνος θα σε βρει χαμογελαστή και ανανεωμένη. 

• Κανένας έλεγχος

Θες να κάτσεις να δεις ταινίες μέχρι το πρωί ; Θες να κοιμηθείς πριν καν αλλάξει η χρονιά ; Θες να είσαι όλη μέρα έξω ; Μπορείς να το κάνεις, και να μην δώσεις λογαριασμό σε κανέναν..

Ακούγεται υπέροχο τώρα που το ξανασκέφτομαι, οπότε εκμεταλλεύσου το.

• Νέα χρονιά, νέες γνωριμίες

Ως single έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις νέο κόσμο, φίλους και μη. Και που ξέρεις ίσως ανάμεσα στα άτομα που θα γνωρίσεις την νέα χρονιά να κρύβεται και ο έρωτας της ζωής σου.

Όπως και να ‘χει , η ζωή είναι πολύ μικρή για να στεναχωριόμαστε που είμαστε single την Πρωτοχρονιά.  Το να είσαι ελεύθερος δεν είναι κακό, είναι ευλογία. 

Καλή Χρονιά!

Νεότερα Άρθρα

Τι σημαίνει αν βάζεις τελεία στο τέλος του μηνύματος σου

Her News b

5 συμβουλές για να παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις

Her News

Πως να χρησιμοποιείς το κινητό σου χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου

HerNews ka