HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Λεοντίτση: Ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία του γάμου της

Σοφία Λεοντίτση-hernews

Η Σοφία Λεοντίτση πέρασε μια αρκετά δύσκολα λόγω της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks” και μάλιστα στον πρώτο κύκλο. Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” εξομολογήθηκε πως έχει έρθει αντιμέτωπη με την επιλόχεια κατάθλιψη.

Σοφία Λεοντίτση-hernews

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση αποκάλυψε ότι:

“Όταν τελείωσε το My Style Rocks ήμουν ένα κορίτσι 28 ετών, η μητρότητα με άλλαξε. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές, όχι μία.  Την τρίτη φορά ήταν πολύ κακή και δύσκολη. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι πρέπει να το πάρεις αλλιώς, έχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση που παντρεύτηκα, γιατί απέκτησα τον Γιάννη. Αν έκανα έναν άλλον γάμο, δεν θα είχα το συγκεκριμένο παιδί στη ζωή μου”.

Σχετικά με τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύντροφο της, εκείνη είπε” η προσωπική μου επιθυμία ήταν να έχουμε σχέσεις φοβερές, να κάνουμε πράγματα μαζί για το παιδί μας. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει δυνατό”.

Κλείνοντας, δε μπόρεσε να μη μιλήσει για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφος της. Έτσι ανέφερε πως:

“Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή για τη σχέση μας, για εκείνον είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά στη ζωή του. Για μένα ήταν κάτι ποιο ουσιαστικό. Αυτή τη φορά είμαι πιο κατασταλαγμένη, ήρεμη και σίγουρη. Ο Τόλης είναι δημοσιογράφος στο αθλητικό ρεπορτάζ και έχει δική του εκπομπή σε μεγάλο κανάλι… Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη του 2023”. 

Σοφία Λεοντίτση-hernews

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μιχαλάκη: «Και εγώ και η Γιούλικα Σκαφίδα ήμασταν έγκυες στη σειρά ‘’Παραλία’’ και δεν ξέραμε η μια για την άλλη»

HerNews ka

Άντζελα Δημητρίου: Όσα δήλωσε για την Όλγα Κιουρτσάκη, τον γαμπρό της & την απώλεια της μητέρας της

HerNews ka

Μέγκι Ντρίο: Η αντίδραση της όταν ρεπόρτερ την αποκάλεσε κατά λάθος “Ραμόνα”

HerNews ka