HerNews.gr
Travel & more Διασκέδαση

Η playlist του μεσο – Ιούλη που μας φτιάχνει το κέφι

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το καλοκαίρι μου αρέσει να οδηγώ κάπου κοντά σε θάλασσα, αν έχει καύσωνα με κλιματιστικό, αν έχει δροσιά με ανοιχτά παράθυρα και ν’ αφήνω την αγαπημένη μου playlist να παίζει αρκετά δυνατά.

Όχι τόσο δυνατά βέβαια, ώστε να με αποσπάσει από την οδήγηση – άλλωστε, οδηγούμε σωστά και με ασφάλεια παντού -, αλλά θέλω ν’ ακούω τη μουσική που μου αρέσει μέσα από την αγαπημένη μου playlist, και το κέφι μου ν’ ανεβαίνει στα ύψη.

Άσε που τώρα με τον καύσωνα, αν δεν έχεις συντροφιά της αγαπημένες μελωδίες και στίχους, δεν περνάει το ίδιο γρήγορα και ευχάριστα η ώρα πίσω από το τιμόνι.

Να κάνω μια μικρή διευκρίνηση εδώ και να πω ότι, η συγκεκριμένη σειρά τραγουδιών μπορεί άνετα να παίξει όχι μόνο σε παραλιακούς δρόμους σε χαλαρές συνθήκες, αλλά και σε κίνηση, στο κέντρο, σε νησί, σε χωριό, και σε roadtrip.

Ταξινόμησα λοιπόν τ’ αγαπημένα κομμάτια του μεσο – Ιούλη μου και σας τα παραθέτω με πολλή αγάπη, δροσιά και ευχή να βρίσκεστε σε κάποια παραλία την ώρα που τ’ ακούτε.

  1. Για σένα – Stavento & Ήβη Αδάμου
  2. Ocean – Ali Bakgor, Kallay Saunders
  3. Κάνω ό, τι μπορώ – Στέλιος Ρόκκος και Stavento
  4. Save Your Tears – The Weeknd – Arianna Grande 
  5. Peaches –  Justin Bieber,  Daniel Ceasar, Giveon
  6. Regardless – RAYE, Rudimental
  7. Σ’ αγαπώ – Νίκος Βέρτης
  8. Πρώτη Θέση – Νίκος Οικονομόπουλος

Η playlist όπως φάνηκε ξεκάθαρα είναι πολλαπλών γούστων, με ξένες και ελληνικές επιτυχίες του καλοκαιριού. Είμαι της άποψης ότι, στη μουσική δεν υπάρχουν περιορισμοί. Δεν χρειάζεται να μου αρέσει μόνο ένα είδος και τέλος. Ακούμε διάφορα ανάλογα την όρεξη και την ώρα. 

Καλή ακρόαση λοιπόν!

Νεότερα Άρθρα

Christmas Dates: Τι να κάνεις τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο σου

Her News b

Αντώνης Ρέμος: «Να Ξαναμετρήσω»- Φωτογραφίες από την ηχογράφηση της νέας του επιτυχίας! Στο studio με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη & τον Νίκο Μωραΐτη

HerNews ka

HUG ME: Το πιο in All Day Bar στη Νάξο άνοιξε για 2η χρονιά!

Her News