HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Άντζελα Δημητρίου: Όσα δήλωσε για την Όλγα Κιουρτσάκη, τον γαμπρό της & την απώλεια της μητέρας της

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης 7/3 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου παραχώρησε μια σπάνια και εφ’όλης της ύλης συνέντευξη.

Μάλιστα η λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη, στην απώλεια της μητέρας της αλλά και στον γιό της ο οποίος για χρόνια μεγάλωνε με τη θεία της χωρίς να γνωρίζει ποια είναι η βιολογική του μητέρα.

«Η Όλγα μεγάλωσε, έγινε μια κούκλα, έγινε μια μάνα και πρέπει να γίνει μια σωστή μάνα όπως ήμουν εγώ για την Όλγα. Τους αγαπάω όλους αλλά θέλω να είμαι λίγο μόνη μου. Να είναι καλά αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα, λίγο να ενδιαφερθώ για μένα», είπε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Αρκετά χρόνια ασχολήθηκα πάρα πολύ και έδωσα τα πάντα σε όλη μου την οικογένεια. Θέλω να κοιτάξω την Άντζελα πριν να είναι αργά. Τι έκανα; Έδωσα αυτό και εκείνο και εγώ τι; Να πεθάνω; Να είναι καλά με τον άντρα της, το παιδάκι της και αν οτιδήποτε χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω πολύ ευχαρίστως.Θέλω να είναι καλά μαζί με τον άντρα της και το παιδάκι της και οτιδήποτε κι αν χρειαστεί και μπορώ να συνεισφέρω, αν δω όμως ότι τα πράγματα είναι καλά, πολύ ευχαρίστως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Σε άλλο σημείο, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε και για τον γιό της ο οποίος μεγάλωνε με τη θεία της για πολλά χρόνια μέχρι να του αποκαλύψει ότι είναι η βιολογική του μητέρα.

«Ο γιος μου έβαλε μυαλό, πήγε στη Γερμανία για δουλειά, μεγάλωσαν τα εγγόνια μου και όλα μια χαρά! Η μητέρα μου έδωσε τον Βαγγέλη στη θεία μου, εγώ ήμουν μικρή και το παιδί αυτό μεγάλωνε λέγοντάς με “ξαδέρφη του”. Κάποια στιγμή έφυγε από τη ζωή η θεία μου και θεώρησα καλό να τον πάρω τηλέφωνο να του πω την αλήθεια», αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

«Έκατσα και του είπα την ιστορία σαν παραμύθι και του είπα “Εγώ είμαι η μάνα σου”. Έπαθε ένα σοκ, το ίδιο και η Όλγα! Πέρασα πάρα πολλά αλλά τους έκανα καλό. Η μάνα είναι η Αγγελική, η Άντζελα Δημητρίου είναι στη δουλειά της. Δεν επιτρέπεται να κατηγορείς τη μάνα σου. Εγώ ποτέ δεν σήκωσα χέρι, ούτε τη χτύπησα, ούτε της αντιμίλησα, ήμουν στο πλευρό της μέχρι που βγήκε η ψυχή της στο κρεβάτι. Με εκμεταλλεύτηκαν αλλά δεν πειράζει» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Άντζελα Δημητρίου.«Έσπασε» μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας της μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αυτό που μου έμεινε από τη μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο δεν θα το βγάλω ποτέ, το ορκίζομαι γιατί είναι η προστασία μου», δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

«Για 2,5 χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι. Δεν περπάταγε, αλλά μέρα με την ημέρα που την έβλεπα έτσι, στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να μαγειρέψει, να καθαρίσει, να κάνει τα πάντα», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου.

«Μέχρι πριν ένα μήνα μου έλεγε “Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Εγώ δεν θέλω να είσαι μόνη σου”», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Τι συνέβη πραγματικά μεταξύ τους στα 9μερα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κόπηκε η εκπομπή των Κουτροκόη – Φουρλή στον ΑΝΤ1

Her News

Ηλίας Ψινάκης: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν έπρεπε να πάει δεύτερη φορά Eurovision»

Her News b

Εβελίνα Βαρσάμη για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά, είναι ο άνδρας μου»

HerNews ka